Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne atanan Hakan Yüksel, misyonunu yeni Vilayet Müdürü Halil Hacı’ya devretti.
Görevini devralan Halil Hacı, “Hakan Yüksel’in Zonguldak’ta yürüttüğü çalışmalar ve emekleri için kendisine teşekkür ediyorum. Kendisine yeni vazifesinde muvaffakiyetler diliyorum. Biz de burada, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak, gençlerimiz ve atletlerimiz için en yeterli hizmeti vermeye devam edeceğiz” dedi.
Hakan Yüksel ise Zonguldak’ta geçirdiği müddet boyunca yapılan çalışmaları anlatarak “Zonguldak’ta geçirdiğim mühlet boyunca gençlerimiz ve atletlerimiz için elimizden geleni yaptık. Yeni vazifemde de tıpkı şevkle çalışmaya devam edeceğim. Halil Hacı’ya da muvaffakiyetler diliyorum” tabirlerini kullandı.


Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nde devir teslim töreni gerçekleştirildi
Kargo gönderiminden kaçak ürün çıktı
DÜZCE(İHA) – Düzce’de jandarma ekiplerince kaçakçılıkla mücadele kapsamında düzenlenen operasyonda, İstanbul’a kargo firmaları aracılığıyla sevk edilmek istenen kaçak ürünler ele geçirildi.
Düzce İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince kaçakçılıkla mücadele kapsamında yürütülen çalışmalar neticesinde, kargo firmaları aracılığıyla Doğu illerinden İstanbul’a kaçak ürün sevkiyatı yapılacağı bilgisine ulaştı. Edinilen istihbari bilgiler doğrultusunda, Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde çalışma başlatıldı. Şüpheli şahıslara ait kargolarda gerçekleştirilen adli aramalarda 920 paket elektronik sigara kartuşu, 7 bin 616 paket sigara sarma kağıdı ve 28 çift ayakkabı ele geçirildi.
Ele geçirilen kaçak ürünlere el konulurken, olayla ilgili 6 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldığı bildirildi.

