Reklam
Reklam
zonguldak cumhuriyet bassavcisi orman bolge mudurunu ziyaret etti 9GkmB2hp
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Şubat, 2025 16:52 tarihinde yayınlandı
0

Zonguldak Cumhuriyet Başsavcısı, Orman Bölge Müdürü’nü ziyaret etti

Zonguldak İli Cumhuriyet Başsavcısı Abdurrahim Alan, Zonguldak Orman Bölge Müdürü Hasan Keskin’i makamında ziyaret etti.

Bölge Müdürü Keskin, iadeyi ziyaretten duyduğu memnuniyeti lisana getirerek, Alan’a ormanların korunması, sürdürülebilir ormancılık faaliyetleri ve bölgedeki etraf düzenlemeleri hakkında kıymetli görüşmeler yapıldı.

Orman alanlarının idaresi, yangın öncesi ve sonrası yapılan çalışmalar, ağaçlandırma projeleri, biyolojik çeşitliliğin korunması ve orman köylüsüne yönelik dayanaklar üzere pek çok değerli husus ele alındı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
turhalda yesilirmak suyu tasti bazi evleri su basti yOxMV31E
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Mayıs, 2026 04:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Turhal’da Yeşilırmak suyu taştı, bazı evleri su bastı

Tokat’ın Turhal ilçesinde etkili olan yoğun yağışlar nedeniyle bazı mahallelerde su baskınları yaşandı. Almus Barajı’nda su seviyesinin yükselmesi ve dolusavaktan taşma riskinin gündeme gelmesi ilçede endişeyi artırırken, barajdan gelecek muhtemel taşkın öncesinde Borsa Mahallesi’nde çok sayıda ev sular altında kaldı.

Edinilen bilgilere göre, son günlerde etkili olan yağışlar nedeniyle Yeşilırmak kenarındaki evlerde su birikintileri oluşturdu. Özellikle Borsa Mahallesi’nde bazı evlerin giriş ve zemin katlarını su bastı. Bazı vatandaşların güvenlik amacıyla üst katlara çıktığı öğrenildi.

Mahalle sakinlerinden Abbas Keskin, yaşanan durumun endişe verici boyuta ulaştığını belirterek; “Şu an Turhal Borsa Mahallesi’ndeyiz. Almus Barajı hiç taşmamışken evler su altında kaldı. Bu tarafa doğru her yer deniz gibi. Yarın Almus Barajı taştığında ne olacak biz onu bilmiyoruz. İnsanlar ikinci kattan aşağı inemiyor. Evler su altında kaldı” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin