Nurettin Acar tarafından
07 Kasım, 2020 15:13 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Ziyarete geldiği torununun evinde ölü bulundu

Karabük’te 3 gün önce torununu ziyarete gelen 86 yaşındaki Fatma Cankatar evde ölü olarak bulundu. Olay, 5000 Evler Bahçelievler Mahallesi’nde meydana geldi. Bartın’ın Ulus ilçesinde yaşayan Fatma Cankatar (86) torununu ziyaret etmek amacıyla 3 gün önce Karabük’e geldi. Torun Fuat Cankatar sabah kahvaltı için uyandırmaya çalıştığı babaannesinin hareketsiz şekilde yattığını fark etti. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine polis ve 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrollerde yaşlı kadının hayatını kaybettiği belirlendi. Yapılan incelemelerde Cankatar’ın vücudunda herhangi bir kesici alet ve darp izi bulunmadığı tespit edilirken yaşlı kadının cenazesinin Bartın’da toprağa verileceği öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
12 Ekim, 2025 16:00 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Cumhurbaşkanı Erdoğan Rize’den ayrıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 3 günlük Rize ve Trabzon programı kapsamında geçtiğimiz perşembe akşamı geldiği Rize’den bugün kara yolu ile Trabzon’a hareket etti.
Havanın yağışlı ve fırtınalı olması nedeniyle helikopter yerine Güneysu ilçesinden kara yolu ile Trabzon’a yanlışsız yola çıkan Erdoğan, hareket öncesi ilçe merkezinde kendisini bekleyen hemşehrileri ile vedalaştı, çocuklara harçlık dağıttı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Trabzon’da Hayri Gür Spor Salonu’nda düzenlenecek programda Trabzonlular ile buluşacak, akabinde hava yolu ile Trabzon’dan ayrılacak.

Bizi sosyal medyadan takip edin