Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
03 Ağustos, 2023 10:25 tarihinde yayınlandı
0

Ziyaretçi akınına uğruyor

Batı Karadeniz’in en büyük mağarası olan ve Düzce İl Özel İdaresi tarafından 6,5 kilometrelik yolunun tamamlanmasıyla ulaşımı kolaylaşan Sarıkaya Mağarası ilgi görüyor.
Batı Karadeniz’in en büyük mağarası olan ve geçtiğimiz yıllarda ulaşımı sağlayan 6,5 kilometrelik yolun, genişletilme ve asfaltlama çalışması Düzce İl Özel İdaresi tarafından yapılarak ulaşımı daha kolay hale getirilerek turizme kazandırılan Yığılca Sarıkaya mağarası büyük ilgi görüyor.
Özellikle hafta sonları yerli ve yabancı turistler tarafından ziyaret edilen mağara büyük ilgi görüyor. (İHA)

Bizi sosyal medyadan takip edin
alaplida saganak ulasimi felc etti iEHq3uVt
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
22 Mayıs, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Alaplı’da sağanak ulaşımı felç etti

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde etkili olan sağanak yağış, Zonguldak-İstanbul kara yolunda ulaşımı olumsuz etkiledi.

Sabah saatlerinde başlayan ve giderek şiddetini artıran yağış sonrası, özellikle duble yol köprü güzergâhında su birikintileri oluştu. Yolda ilerlemekte zorlanan sürücüler nedeniyle trafik zaman zaman durma noktasına gelirken, bazı araçlar suyla kaplanan bölgede mahsur kaldı.

Sağanak yağışın etkisiyle Alaplı-Akçakoca istikametindeki kara yolunun bazı bölümleri kısa sürede sular altında kaldı. Araç sürücüleri ilerlemekte güçlük çekerken, bölgede uzun araç kuyrukları oluştu. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen Alaplı İtfaiye ekipleri, yolda güvenlik önlemleri alarak su tahliye çalışması başlattı. Ekiplerin, yolun yeniden güvenli şekilde ulaşıma açılması için çalışmalarını sürdürdüğü öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin