Batı Karadeniz’in en büyük mağarası olan ve Düzce İl Özel İdaresi tarafından 6,5 kilometrelik yolunun tamamlanmasıyla ulaşımı kolaylaşan Sarıkaya Mağarası ilgi görüyor.
Batı Karadeniz’in en büyük mağarası olan ve geçtiğimiz yıllarda ulaşımı sağlayan 6,5 kilometrelik yolun, genişletilme ve asfaltlama çalışması Düzce İl Özel İdaresi tarafından yapılarak ulaşımı daha kolay hale getirilerek turizme kazandırılan Yığılca Sarıkaya mağarası büyük ilgi görüyor.
Özellikle hafta sonları yerli ve yabancı turistler tarafından ziyaret edilen mağara büyük ilgi görüyor. (İHA)


226
Ziyaretçi akınına uğruyor
155
Kumluca’da yangın paniği
Bartın’ın Ulus ilçesine bağlı Kumluca beldesinde otluk alanda çıkan yangın paniğe neden oldu.
Kumluca beldesinde Çay Kenarı mevkiinde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Saat 21.00 sıralarında çıkan yangını fark eden çevredeki vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye itfaiye ekipleri sevk edildi. Paniğe neden olan yangına müdahale eden ekipler, kısa sürede alevleri kontrol altına aldı. Yangında herhangi bir can kaybı ya da yaralanma yaşanmadığı öğrenilirken, yaşanan olayla ilgili inceleme başlatıldı.
Yangının çıkış nedeni ise yapılacak araştırmanın ardından netlik kazanacağı öğrenildi.


