Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
03 Ağustos, 2023 10:25 tarihinde yayınlandı
0

Ziyaretçi akınına uğruyor

Batı Karadeniz’in en büyük mağarası olan ve Düzce İl Özel İdaresi tarafından 6,5 kilometrelik yolunun tamamlanmasıyla ulaşımı kolaylaşan Sarıkaya Mağarası ilgi görüyor.
Batı Karadeniz’in en büyük mağarası olan ve geçtiğimiz yıllarda ulaşımı sağlayan 6,5 kilometrelik yolun, genişletilme ve asfaltlama çalışması Düzce İl Özel İdaresi tarafından yapılarak ulaşımı daha kolay hale getirilerek turizme kazandırılan Yığılca Sarıkaya mağarası büyük ilgi görüyor.
Özellikle hafta sonları yerli ve yabancı turistler tarafından ziyaret edilen mağara büyük ilgi görüyor. (İHA)

Bizi sosyal medyadan takip edin
tokatta alkollu surucunun carptigi kadin hayatini kaybetti vNnPwuBm
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
17 Mayıs, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Tokat’ta alkollü sürücünün çarptığı kadın hayatını kaybetti

Tokat’ta alkollü sürücünün çarptığı kadın, kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Kaza kent merkezi Ayhan Çevik Caddesi’nde önceki gün meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, K.A. (35) idaresindeki 60 AFM 804 plakalı Hyundai marka otomobilin çarpması sonucu metrelerce sürüklenen 57 yaşındaki Hurisel Ayça, olay yerindeki ilk müdahalenin ardından Tokat Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yoğun bakımda tedavi altına alınan Hurisel Ayça, doktorların tüm müdahalelerine rağmen hayatını kaybetti.

Öte yandan, polis ekiplerince yapılan kontrolde sürücü K.A.’nın 2,68 promil alkollü olduğu tespit edildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin