Ziraat Türkiye Kupası Rakibimiz Belli Oldu - Karabük Haber Postası
66ea916608bdb jpg
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
18 Eylül, 2024 11:38 tarihinde yayınlandı
0
0

Ziraat Türkiye Kupası Rakibimiz Belli Oldu

Karabük İdmanyurdu FK, Ziraat Türkiye Kupası 2. Eleme Turu’nda Bursa Nilüfer FK ile Karşılaşacak

Ziraat Türkiye Kupası heyecanı, Karabük İdmanyurdu FK için başlıyor! Takımımız, 2. Eleme Turu’nda Bursa Nilüfer FK ile kozlarını paylaşacak. Karşılaşma, 8-9-10 Ekim tarihlerinden birinde, Karabük İdmanyurdu FK’nın ev sahipliğinde oynanacak.

Taraftarlarımızın desteğiyle zorlu rakibini geçerek üst tura yükselmeyi hedefleyen Karabük İdmanyurdu FK, sahada elinden gelenin en iyisini yapacak. Mücadeleye dair detaylar ve maç günü bilgileri ise ilerleyen günlerde kulüp tarafından duyurulacak.

Karabük İdmanyurdu FK’ya Ziraat Türkiye Kupası serüveninde başarılar diliyoruz!

Bizi sosyal medyadan takip edin
samsunda genc kizin organlari 4 kisiye umut oldu 8QWHkdlM
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
02 Nisan, 2026 00:15 tarihinde yayınlandı
0
0

Samsun’da genç kızın organları 4 kişiye umut oldu

Samsun’da kalbi duran ve beyin ölümü gerçekleşen 24 yaşındaki genç kızın bağışlanan organları, 4 hastaya umut oldu.

Edinilen bilgiye göre, 24 yaşındaki Mihriban Okur’un kalbinin durmasının ardından hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen beyin ölümü gerçekleşti. Genç kızın vefatının ardından sağlık ekipleri, aileyle görüşerek organ bağışı konusunda izin talep etti. Ailenin onay vermesi üzerine Samsun Şehir Hastanesi’nde gerçekleştirilen operasyonla Okur’un bir böbreği, karaciğeri ve iki korneası başarıyla alındı. Alınan organlardan böbrek Malatya’daki bir hastaya, karaciğer İstanbul’daki bir hastaya nakledilmek üzere gönderildi. Korneaların ise Samsun tedavi gören hastalara umut olduğu öğrenildi.

Acılı aile fertlerinden teyze Saniye Kurnaz Uysal, organ bağışının önemine dikkat çekerek, “Organlar inşallah gidecek insanlara şifa olur. Allah o insanlara uzun ömürler versin. Bir yandan acımız var, bir yandan da insanlara can olduğu için sevinçliyiz” dedi.

Amca Refaettin Okur ise, “Biz canımızı kaybettik. İnşallah hasta olan kardeşlerimize şifa olur. Organ bağışını ben de destekliyorum. Allah kimseye evlat acısı göstermesin” ifadelerini kullandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin