Ziraat Türkiye Kupası 3. Eleme Turu - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
26 Eylül, 2018 14:16 tarihinde yayınlandı
0
0

Ziraat Türkiye Kupası 3. Eleme Turu

  1. Karabükspor: 3 Körfezspor: 0

    Ziraat Türkiye Kupası 3. Eleme Turu’nda Kardemir Karabükspor, sahasında Körfezspor’u 3-0 mağlup ederek bir üst tura yükseldi.
    Stat: Dr. Necmettin Şeyhoğlu
    Hakemler: Burak Şeker **, Hüseyin Aylak **, Habip Tiryaki **
    KARDEMİR KARABÜKSPOR: Furkan Kaçar **, Ali Kemal Yılmaz **, Can Sıkılmaz **, Fatih Tultak **, Abdullah Sezgin **, Berk Kervankıran **, Cihan Aydın ** (Doğukan Sabih Toksöz dk. 88 ?), Ahmet Karadayı ** (Fatih Kızılay dk. 80 **), Batuhan Kurt **, Arif Bostancı ** (Yusuf Akbulut dk. 61 **), Melih Berat Arslan **
    Yedekler: Halit Tokur, Arda Belen, Sezer Gündüz, Toykan Topuz
    Teknik Direktör: Levent Açıkgöz
    KÖRFEZSPOR: Muhammed Demir *, Emirhan Subaş **, Talha Özler **, Faruk Erdoğan *, Semih Üstün * (Mustafa Baştürk dk. 80 *), Emirhan Arıcı **, Emir Şen **, Emrecan Yıldızhan * (Umut Kerem Ayar dk. 55 **), Osman Kerem Akyol **, Mehmet Mustafa Yıldızaç **, Yasin Yeşilkır **
    Yedekler: Batuhan Kürkan
    Teknik Direktör: Mehmet Gökhan Terci
    Sarı Kartlar: Cihan, Ali Kemal (Karabükspor), Emir Şen (Körfezspor)
    Goller: Abdullah Sezgin (dk. 52), Yusuf Akbulut (dk. 63 ve 90) (Karabükspor)

Bizi sosyal medyadan takip edin
atay aktug icin toren duzenlendi kdIEatKv
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Nisan, 2026 16:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Atay Aktuğ için tören düzenlendi

Hayatını kaybeden Trabzonspor’un eski futbolcusu, eski başkanı ve Trabzon Belediye Başkanı Atay Aktuğ için bordo-mavili kulüpte anma töreni düzenlendi.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri idari binasında gerçekleştirilen törene; Trabzon Valisi Tahir Şahin, Trabzon İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Bahattin Murat Yakın, Trabzon Emniyet Müdürü Ali Loğoğlu, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya, Trabzonspor eski başkanı Ahmet Celal Ataman, Trabzonspor Divan Kurulu Başkanı Mahmut Ören, Trabzonspor Asbaşkanı Zeyyat Kafkas, Teknik Direktör Fatih Tekke, futbolcular ve çok sayıda seveni katıldı.

Törende konuşan Trabzonspor Divan Kurulu Başkanı Mahmut Ören, “Bugün kulübümüzde sporcu, kaptan ve başkan olarak hizmet etmiş Atay Aktuğ’u uğurlamanın üzüntüsünü yaşıyoruz. Hayatı boyunca Trabzonspor’a ve bu şehre kattığı değerler asla unutulmayacaktır. İyi bir mühendis, iyi bir yönetici ve örnek bir insandı. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesine ve camiamıza sabır diliyorum” dedi.

Trabzonspor Asbaşkanı Zeyyat Kafkas ise, “Atay Aktuğ, üstlendiği görevlerin yanı sıra şehrin ve Trabzonspor’un ruhunu taşıyan, kulübün değerlerini yaşayan bir Trabzon beyefendisiydi. Futbolculuk döneminde aldığı sorumluluk, ardından yönetici ve başkan olarak yaptığı katkılar, onun Trabzonspor’a olan bağlılığının en açık göstergesidir. Başkanlığı döneminde kazanılan Türkiye Kupası, kulüp tarihimizde önemli bir yer tutmaktadır. Böyle bir değeri kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum” ifadelerini kullandı.

Törenin ardından dua edildi. Aktuğ’un cenazesi, ikindi namazını müteakip İskenderpaşa Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından Sülüklü Mezarlığı’nda toprağa verilecek.

Bizi sosyal medyadan takip edin