Reklam
Reklam
ziraat turkiye kupasi 1926 bulancakspor 1 igdir fk 3 VG1SBbKk
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
31 Ekim, 2025 00:37 tarihinde yayınlandı
0

Ziraat Türkiye Kupası: 1926 Bulancakspor: 1 – Iğdır FK: 3

TFF 3. Lig grubu 1926 Bulancakspor, Ziraat Türkiye Kupası 3. Eleme Tipinde konuk ettiği Trendyol 1. Lig takımı Iğdır FK’ya 3-1’lik skorla yenilerek kupaya veda etti.

Stat: Bulancak

Hakemler: Reşat Onur Coşkunses, Kadir Beyaz, Ömer Yasin Gezer, Onur Can Dolğun

1926 Bulancakspor: İshak, Serhat, Mertkan, Hakan, Ahmet Tarık, Yakup (Mustafa dk. 46), Soner (Ataberk dk. 46), Görkem (Selman Faruk dk. 64), Yunus Emre (Nurettin dk. 77), Hüseyin Can, Abdullah

Yedekler: Yunus Şükrü, Seymen, Arda, Talha, Ertuğ

Teknik Yönetici: Bülent Demirkanlı

Iğdır FK: Muhammet Taha, Alperen, Eysseric, Rotariu, Abdulmalik (Ahmet Emin dk. 70), Conte, Caner, Ali Kaan, Suarez (Eyüp dk. 77), Özder (Doğukan dk. 89), Cebrail (Serkan dk.77)

Yedekler: Aliekber, Özgür Ozan, Devran, Yusuf

Teknik Yönetici: İbrahim Üzülmez

Goller: İshak Aydın (dk. 14 kk.), Dorin Rotariu (dk. 45+2), Doğukay Ay Sarıtaş (dk. 90+3) (Iğdır FK), Hakan Kuş (dk. 65) (1926 Bulancakspor)

Sarı kartlar: Abdulmalik Yılmaz (Iğdır FK), Mertkan Cengiz (1926 Bulancakspor)

Bizi sosyal medyadan takip edin
tokatta 216 personel kelkit cayinda kayip genclerin izini suruyor fpO2Zyxe
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
02 Haziran, 2026 00:22 tarihinde yayınlandı
0 0

Tokat’ta 216 personel Kelkit Çayı’nda kayıp gençlerin izini sürüyor

Tokat’ın Erbaa ilçesinde Kelkit Çayı’na düşerek kaybolan 2 genci bulmak için 216 personel, 6 dron, 8 bot ve 41 araçla sürdürülen arama çalışmaları beşinci gününde de aralıksız devam ediyor.

Erbaa ilçesinde 28 Mayıs’ta Kelkit Çayı’na düşerek kaybolan İlker P. (22) ile Oğuz K.’yi (26) arama çalışmaları beşinci gününde de aralıksız devam ediyor. Erbaa Kaymakamlığı koordinesinde sürdürülen çalışmalarda, saat 08.00 itibarıyla Karanlıkdere mevkiindeki Sanko Barajı’ndan su akışı kesilerek Kelkit Çayı’ndaki su seviyesinin düşürülmesi sağlandı. Su seviyesinin azalmasının ardından ekipler, çay yatağında daha kapsamlı arama yapabilmek için çalışmalarını yoğunlaştırdı. Arama faaliyetleri kapsamında Kelkit Çayı ve çevresi 8 ayrı bölgeye ayrılırken, ekipler farklı noktalarda eş zamanlı olarak tarama ve kurtarma çalışmaları yürütüyor. Çalışmalara AFAD koordinasyonunda toplam 216 personel, 41 araç, 6 dron ve 8 bot katılıyor. Jandarma Arama Kurtarma (JAK), emniyet birimleri, sağlık ekipleri, Erbaa Belediyesi, Kızılay ile Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü personeli de çalışmalara eşlik ediyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin