Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
13 Ekim, 2021 10:56 tarihinde yayınlandı
0

Ziraat Odası Yeni adresinde hizmete başladı

Yıllardır Fatih Çarşısında ikinci katta hizmet veren Karabük Ziraat Odası Başkanlığı Tüccarlar Kooperatifi İkinci katta kendi binasında hizmet vermeye başladı.

Karabük Ziraat Odası Başkanı Hasan Benlioğlu, kendi imkanları ile yeni bir daire satın aldıklarını bundan böyle daha geniş, ferah ortamda hizmet vereceklerini söyledi. Yeni binanın alınmasında katkı veren Türkiye Ziraat Odası Birliği Başkanı Şemsi Bayraktar ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür eden Benlioğlu, “Yıllar sonra kendi binamızda hizmet vermenin gururunu yaşıyoruz. Geniş daha modern bir binada inşallah üyelerimize Karabük halkına hizmet vereceğiz. Bize katkı veren Genel Merkez ve yöneticilerine teşekkür ediyorum.” dedi

Bizi sosyal medyadan takip edin
bbefea63 6ebf 4d43 95f3 4b861073651b
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
04 Haziran, 2026 09:42 tarihinde yayınlandı
Yapay Zeka
Yazıyı sesli dinle
0

Karabük’te heyelan tehlikesi: Toprak kütlesi yola indi

Karabük’te sağanak yağışların ardından meydana gelen heyelan nedeniyle toprak kütlesi yola kadar ulaştı.

Olay, 5000 Evler Cumhuriyet Mahallesi 40 No’lu Sokak’ta meydana geldi. Son günlerdeki sağanak yağmur sonrası yamaçta toprak kayması meydana geldi. Heyelan nedeniyle kopan toprak kütlesi eğimli araziden aşağı sürüklenerek istinat duvarını aşıp yola kadar ulaştı.

Bölgede zemindeki hareketliliğin sürdüğü gözlenirken, AFAD ekiplerinin yaptığı incelemelerde heyelanın fore kazıklarıyla güçlendirilendirilen yapılar için risk oluşturmadığı öğrenildi.

Olay yerine sevk edilen polis ekipleri yola güvenlik şeridi çekti. Öte yandan dolgu toprakta meydana gelen heyelan dron ile görüntülendi.

Bizi sosyal medyadan takip edin