Samsun’da 5 aracın karıştığı zincirleme trafik kazası maddi hasarla atlatıldı.
Kaza, Atakum ilçesi Atatürk Bulvarı üzeri Kürtün Deresi mevkisinde saat 15.20’de meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Atakum’dan Samsun istikametine seyir halinde olan 27 AAT 190, 55 T 0058, 55 SA 345, 34 DOC 055 ve 55 TS 315 plakalı otomobiller kazaya karıştı. Kazada araçlarda maddi hasar meydana geldi.
Polis kazayla ilgili inceleme başlattı.


Zincirleme trafik kazasında 5 araç birbirine girdi
Sağlık ocağında yılan paniği
Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde sağlık ocağına giren yılan, itfaiye ekiplerince yakalanarak doğal yaşam alanına bırakıldı.
Alaplı ilçesinde Alaplı 1 No’lu Sağlık Ocağı’nda yılan gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine Alaplı Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri sevk edildi. Müdürlük bünyesinde görev yapan yılan yakalama timi, duvar arasından çıkan 1,5 metre yılanı yakalandı. Yakalanan yılan daha sonra doğal yaşam alanına bırakıldı.
İtfaiye yetkilileri, havaların ısınmasıyla birlikte bu yıl bölgede yılanların daha fazla görülebileceğini belirterek, özellikle tarım alanlarında sık rastlanan hazer yılanının doğa ve tarım açısından faydalı bir tür olduğunu hatırlattı.

