Okul Sporları Özel Atletler Down Masa Tenisi Yıldız Kız Türkiye Birinciliği Karşılaşmalarında, Kışla Mahmut Likoğlu Ortaokulu özel eğitim öğrencisi Zeynep Tuncay, üstün performansıyla Türkiye birincisi olarak altın madalya kazandı.
9-10 Mart 2025 tarihleri ortasında Mersin’de düzenlenen karşılaşmalarda azmi, disiplini ve yeteneğiyle büyük bir muvaffakiyete imza atan Zeynep, hem okulunun hem de ilçenin gururu oldu. Karşılaşmalarda rakiplerini tek tek geçerek tepeye ulaşan Tuncay, özel ihtiyaçlı bireylerin spordaki gücünü bir defa daha gözler önüne serdi.
Kdz. Ereğli İlçe Ulusal Eğitim Müdürü Harun Akgül, şampiyon öğrenci için yaptığı açıklamada şunları söyledi:
“Zeynep’in başarısı, azmin ve kararlılığın ne kadar büyük sonuçlar doğurabileceğinin en hoş örneklerinden biri. Onun bu büyük zaferi, yalnızca kendisi için değil, tüm özel öğrencilerimiz için ilham verici bir öykü oldu. Öğrencimizi, ailesini ve emeği geçen öğretmenlerini yürekten kutluyor, muvaffakiyetlerinin devamını diliyorum.”


0
Zeynep Tuncay’dan Türkiye şampiyonluğu
0
0
Karabük 1.Amatör Lig’de şampiyon Safranboluspor
Karabük 1.Amatör Futbol Ligi’nde şampiyon Safranboluspor oldu.
Karabük 1.Amatör Lig Play Off Finali’nde Eskipazar Belediyespor ile karşılaşan Safranboluspor mücadeleyi 2-1 kazanarak Karabük’ü Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) temsil etmeye hak kazandı.
Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadyumu’nda oynanan final mücadelesini 2-1 kazanan Safranboluspor şampiyon olarak önümüzdeki sezon Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek.
Safranboluspor iki sezon önce Bölgesel Amatör Lig’de yer almıştı. Mor turunculu ekip İki yıl aranın yeniden Bölgesel Amatör Lig’e geri döndü.

