blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
23 Nisan, 2024 04:24 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

ZBEÜ’de Üniversiteler Arası Salon Futbolu Bölgesel Lig Grup Müsabakaları sona erdi

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından organize edilen ve Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesinin ev sahipliğinde gerçekleştirilen 2023-2024 öğretim yılı Üniversiteler Arası Salon Futbolu Bölgesel Lig Grup Müsabakaları’nın finali tamamlandı.
Dört gün süren müsabakaların ardından oluşan puan tablosuna göre dereceye giren takımlara kupaları verildi. Erkekler kategorisinde birinciliği Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi elde ederken kadınlar kategorisinde ise birincilik Kastamonu Üniversitesinin oldu. Düzenlenen organizasyonun ardından ZBEÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, “Müsabakaların sonunda kupayı kaldıran üniversiteleri ve centilmence mücadele eden tüm sporcuları tebrik ediyorum. Bununla birlikte müsabakalarda görev alan hakemlere, temsilcilere, emeği geçen tüm görevlilere ve bu tür etkinliklerin düzenlenmesinde büyük rol oynayan Türkiye Üniversite Sporları Federasyonuna teşekkürlerimi sunuyorum” diye belirtti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
30 Ocak, 2026 00:37 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Bolu’da yılkı atları D-100’e indi: Orta refüjde otladılar

Bolu’da doğal yaşam alanlarından inen yılkı atları, uluslararası geçiş güzergahı olan D-100 kara yolunda görüntülendi. Paşaköy Mahallesi mevkiinde yolun orta refüjüne çıkan atlar, akan trafiğe aldırış etmeden otladı.
Olay, öğle saatlerinde D-100 kara yolunun Paşaköy Mahallesi kesiminde meydana geldi. Şehir merkezine yaklaşık 15 kilometre uzaklıktaki At Yaylası bölgesinde yaşayan yılkı atları, kente kadar indi. Araç trafiğinin yoğun olduğu D-100 kara yoluna çıkan atlar, sürücülerin ilginç bakışları arasında yolun ortasındaki refüje geçti.
Refüjdeki çimleri yiyerek karınlarını doyuran atlar, zaman zaman yola yaklaşarak trafikte tehlike oluşturdu. Güzergahı kullanan sürücüler, atlara çarpmamak için hızlarını düşürerek kontrollü şekilde ilerledi. Bir süre orta refüjde otlayan atlar, daha sonra bölgeden uzaklaşarak gözden kayboldu.

Bizi sosyal medyadan takip edin