Reklam
Reklam
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
08 Ekim, 2023 00:24 tarihinde yayınlandı
0

ZBEÜ, THE Sıralamasında Endüstri Alanında 23. sırada yer aldı

ZBEÜ, dünya genelindeki yükseköğretim kurumlarının kalitesini sıralayan THE sıralama sonuçlarında, Türk üniversiteleri arasında endüstri alanında 23. sırada yer aldı.

Öğretim, araştırma ortamı, araştırma kalitesi, endüstri ve uluslararası görünüm gibi kıstaslarla dünya üniversitelerini değerlendiren İngiltere merkezli Times Higher Education (THE), 2024 sıralamasını gerçekleştirdi. Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (ZBEÜ), THE 2024 sonuçlarına göre endüstri alanında Türk üniversiteleri arasında 23. sırada, dünya üniversiteleri arasında 842. sırada; araştırma ortamında Türk üniversiteleri arasında ise 44. sırada yer aldı.

ZBEÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, dünyanın en saygın yükseköğretim kalitesini derecelendirme kuruluşlarından biri olan THE 2024 yılı sonuçlarında kazanılan başarının çok önemli olduğunun altını çizerek, bu değerlendirmenin geçmiş yıllara dayalı verilerin baz alınarak yapıldığını, yapılan yatırımlarla önümüzdeki yıllarda ZBEÜ’nün daha üst sıralarda yer alacağını vurguladı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
kastamonuda otomobil direge carpti 3 yarali 1XZKzseQ
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
27 Mayıs, 2026 20:45 tarihinde yayınlandı
0 0

Kastamonu’da otomobil direğe çarptı: 3 yaralı

Kastamonu’nun İnebolu ilçesinde otomobilin direğe çarpması neticesinde meydana gelen kazada 3 kişi yaralandı.

Kaza, İnebolu ilçesi Kuzluk köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Muzaffer B. yönetimindeki 81 BV 377 plakalı Kia marka otomobil virajı alamayarak elektrik diğerine çarptı. Kazada sürücü ile araçta bulunan Emine B. ve Fatma B. yaralandı. Kazayı gören vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahaleleri yapılan yaralılar, İnebolu Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Araçta bulunan vatandaşların bayram tatili için köye geldikleri öğrenilirken, kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin