karabuk
İmsak 05:44
Güneş 07:08
Öğle 13:06
İkindi 16:18
Akşam 18:53
Yatsı 20:13
İftara kalan son --:--
Namaz Vakitleri
Karabük Postası tarafından
30 Ağustos, 2022 13:45 tarihinde yayınlandı
0
0
Okuma Süresi: 1dk

Zaferimizin 100. Yılını Kutladık!…

30 Ağustos Zafer Bayramı 100. Yılı  tüm yurtta olduğumu Karabük'te de düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlandı. Kutlamalara Gençlik Spor İl Müdürlüğünde spor faaliyetlerinde bulunan gençler ve aileleri ile şehir protokolü katılırken,  vatandaşlar ise sıcak hava nedeniyle kutlamalara ilgi göstermedi   30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 100.ncü  yıl dönümü kutlamaları Valilik Makamında Vali Fuat Gürel, Karabük Milletvekilleri Niyazi Güneş ve Hüseyin Avni Aksoy, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Cumhuriyet Başsavcısı Koray Kesgin, KBÜ Rektörü Prof Dr Refik Polat ile birlikte tebriklerin kabulü  ile  başladı. KUTLAMA PROGRAMINA KENT MEYDANINDA DEVAM EDİLDİ Vali Fuat Gürel'in Valilik makamındaki tebrikleri kabulünün ardından, kutlama programına Kent Meydanında devam edildi. Buradaki program Karabük Valisi Fuat Gürel ve Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili tarafından kent meydanında Atatürk köşesine çelenk konulması ile başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile birlikte günün anlam ve önemini belirten konuşmanın ardından tören halk oyunları, sportif ve kültürel etkinliklerle devam etti. İl genelinde yapılan spor müsabakalarında dereceye giren sporculara Vali Gürel tarafından madalya ve kupaları verildi. Törene, Vali Fuat Gürel, AK Parti Karabük Milletvekili Niyazi Güneş, Memleket Partisi Karabük Milletvekili Hüseyin Avni Aksoy, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Karabük Cumhuriyet Başsavcısı Koray Kesgin, Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Refik Polat, İl Jandarma Komutanı Kd. Alb. Garip Gümüş, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri, gaziler, öğrenciler, öğretmenler ve vatandaşlar katıldı. Etkinlik tören geçişinin ardından çekilen toplu fotoğraf ile sona erdi. (Nurettin Acar)

Bizi sosyal medyadan takip edin
Bu haberin kategorisini takip et:
kastamonuda yogun kar yagisi araclar yolda mahsur kaldi hN1C7xOK
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
07 Mart, 2026 04:07 tarihinde yayınlandı
0
0
Okuma Süresi: 1dk

Kastamonu’da yoğun kar yağışı: Araçlar yolda mahsur kaldı

Kastamonu’da etkili olan yoğun kar yağışına hazırlıksız yakalanan sürücüler yolda mahsur kaldı. Yolda kalan araçlar sebebiyle uzun araç kuyruğu oluştu.
Kastamonu’da akşam saatleri itibarıyla etkili olan kar yağışı ulaşımı olumsuz etkiliyor. Kastamonu-İnebolu karayolu Oyrak mevkiinde yoğun kar yağışı ve buzlanma sebebiyle bazı araçlar yolda kaldı. Yolun iki şeridinde de tır ve kamyonların yolda mahsur kalması sebebiyle uzun araç kuyruğu oluştu.
Karayolları ekipleri ulaşımın yeniden sağlanabilmesi için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Yolda kalan bazı sürücüler de araçlarına zincir takarak ilerlemeye çalıştı. Oyrak geçidinde hava sıcaklığı ise sıfırın altında 4 dereceye kadar düştü. Jandarma ekipleri de ulaşımın aksamaması için seferber oldu.
Karayollarına bağlı ekipler ise Oyrak mevkiinde hem kar kürüme hem de tuzlama çalışması yürüterek yolda mahsur kalan araçlara yardım ediyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin