Zafer Ulusal İstifa etti - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
11 Eylül, 2023 15:37 tarihinde yayınlandı
0
0

Zafer Ulusal İstifa etti

Karabük İdmanyurduspor  Teknik Direktörü Zafer Ulusal  görevinden istifa ettiğini açıkladı. İstifasını yayınladığı basın bildirisi ile duyuran Karabük İdmanyurduspor Teknik Direktörü Zafer Ulusal   “Değerli Karabüklüler. Kulübümüzün menfaatleri doğrultusunda yaklaşık bir senedir görev yaptığım ve profesyonel lige çıkma heyecanı yaşadığımız Karabük İdman Yurdu Teknik Direktörlük görevimden ekibimle birlikte istifa ediyorum. Bugüne kadar bizden desteğini esirgemeyen Kulüp Bakanımıza, Yönetim Kurulu Üyelerimize, Kulüp personellerimize, futbolcularımıza teşekkür ediyorum.

Bundan sonraki süreçte kulübümüzün menfaatleri doğrultusunda her türlü desteği vereceğimin bilinmesini istiyor, başarılar diliyorum.” dedi.

Karabük İdman Yurdu Teknik Direktörü Zafer Ulusal, mayıs ayında sözleşme imzalamıştı. (Haber Merkezi)

WhatsApp Image 2023 09 11 at 15.11.56 jpeg

Bizi sosyal medyadan takip edin
rus turistler aylar sonra kruvaziyer ile samsunda mn7gOqzb
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
30 Nisan, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Rus turistler aylar sonra kruvaziyer ile Samsun’da

Türkiye ile Rusya arasındaki deniz turizmi yeniden hareketlenirken, Rus turistleri taşıyan Astoria Grande aylar sonra Samsun’a demirledi. 856’sı yolcu olmak üzere toplam bin 300 kişilik kafile, kente turizm açısından canlılık getirdi.

Sochi Limanı’ndan hareket eden kruvaziyer; İzmir, İstanbul ve Bartın duraklarının ardından sabah saatlerinde Samsun Limanı’na ulaştı. Liman işlemlerinin tamamlanmasının ardından gemiden inen turistler, vakit kaybetmeden kenti keşfetmeye başladı.

Ziyaretçiler en çok Atakum sahili, Amisos Tepesi ve Bandırma Vapuru Müzesi’ne ilgi gösterirken, şehir merkezindeki alışveriş noktalarında da yoğunluk oluşturdu. Turistlerin bir kısmı ise düzenlenen turlarla Samsun’un ilçelerindeki turistik alanları gezdi.

Günün ilerleyen saatlerinde Samsun’dan ayrılması planlanan kruvaziyer, rotasını Trabzon’a çevirecek. Buradaki ziyaretin ardından gemi, yeniden Rusya’ya dönerek Türkiye turunu tamamlayacak.

Bizi sosyal medyadan takip edin