Zafer Ulusal İstifa etti - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
11 Eylül, 2023 15:37 tarihinde yayınlandı
0
0

Zafer Ulusal İstifa etti

Karabük İdmanyurduspor  Teknik Direktörü Zafer Ulusal  görevinden istifa ettiğini açıkladı. İstifasını yayınladığı basın bildirisi ile duyuran Karabük İdmanyurduspor Teknik Direktörü Zafer Ulusal   “Değerli Karabüklüler. Kulübümüzün menfaatleri doğrultusunda yaklaşık bir senedir görev yaptığım ve profesyonel lige çıkma heyecanı yaşadığımız Karabük İdman Yurdu Teknik Direktörlük görevimden ekibimle birlikte istifa ediyorum. Bugüne kadar bizden desteğini esirgemeyen Kulüp Bakanımıza, Yönetim Kurulu Üyelerimize, Kulüp personellerimize, futbolcularımıza teşekkür ediyorum.

Bundan sonraki süreçte kulübümüzün menfaatleri doğrultusunda her türlü desteği vereceğimin bilinmesini istiyor, başarılar diliyorum.” dedi.

Karabük İdman Yurdu Teknik Direktörü Zafer Ulusal, mayıs ayında sözleşme imzalamıştı. (Haber Merkezi)

WhatsApp Image 2023 09 11 at 15.11.56 jpeg

Bizi sosyal medyadan takip edin
samsunda sampiyonluk maci heyecani biletler icin kuyruk olustu psBz6Bci
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
28 Nisan, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Samsun’da şampiyonluk maçı heyecanı: Biletler için kuyruk oluştu

Samsun’da Galatasaray’ın şampiyonluk ihtimalinin olduğu Samsunspor-Galatasaray karşılaşmasına taraftarların gösterdiği yoğun ilgi, bilet satış noktalarında uzun kuyruklara neden oldu.

Trendyol Süper Lig’in 32. haftasında Samsunspor ile Galatasaray, 19 Mayıs Stadyumu’nda cumartesi günü saat 20.00’de karşı karşıya gelecek. Sezonun bitimine üç hafta kala en yakın rakibi Fenerbahçe’nin 7 puan önünde bulunan Galatasaray, bu maçta galip gelmesi ya da Fenerbahçe’nin puan kaybetmesi halinde şampiyonluğunu ilan edecek.

Şampiyonluk ihtimalinin ortaya çıkmasıyla birlikte Galatasaray taraftarları karşılaşmaya büyük ilgi gösterirken, Avrupa kupalarına katılma hedefiyle mücadele eden Samsunspor taraftarları da bilet satış noktalarında sabahın erken saatlerinden itibaren yoğunluk oluşturdu. Saat 11.00’de satışa sunulan biletler için her iki takım taraftarları kuyruğa girdi.

Samsunspor taraftarları, sahasında Galatasaray’a karşı galibiyet alarak şampiyonluk kutlamalarına izin vermek istemediklerini ifade ederken, sarı-kırmızılı taraftarlar ise takımlarının şampiyonluk yolunda kritik virajı geçmesini beklediklerini dile getirdi.

32 bin kapasiteli 19 Mayıs Stadyumu’nda Samsunspor tribünlerine ayrılan 22 bin 524 biletten yaklaşık 13 bininin ilk bir saat içinde satıldığı öğrenildi.

Samsunspor-Galatasaray karşılaşması cumartesi günü saat 20.00’de oynanacak.

Bizi sosyal medyadan takip edin