Reklam
Reklam

Zafer Ulusal İstifa etti

Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
11 Eylül, 2023 15:37 tarihinde yayınlandı
0

Karabük İdmanyurduspor  Teknik Direktörü Zafer Ulusal  görevinden istifa ettiğini açıkladı. İstifasını yayınladığı basın bildirisi ile duyuran Karabük İdmanyurduspor Teknik Direktörü Zafer Ulusal   “Değerli Karabüklüler. Kulübümüzün menfaatleri doğrultusunda yaklaşık bir senedir görev yaptığım ve profesyonel lige çıkma heyecanı yaşadığımız Karabük İdman Yurdu Teknik Direktörlük görevimden ekibimle birlikte istifa ediyorum. Bugüne kadar bizden desteğini esirgemeyen Kulüp Bakanımıza, Yönetim Kurulu Üyelerimize, Kulüp personellerimize, futbolcularımıza teşekkür ediyorum.

Bundan sonraki süreçte kulübümüzün menfaatleri doğrultusunda her türlü desteği vereceğimin bilinmesini istiyor, başarılar diliyorum.” dedi.

Karabük İdman Yurdu Teknik Direktörü Zafer Ulusal, mayıs ayında sözleşme imzalamıştı. (Haber Merkezi)

WhatsApp Image 2023 09 11 at 15.11.56 jpeg

Bizi sosyal medyadan takip edin

Karabük’te Babalar Günü Has Bahçe’de coşkuyla kutlandı

ChatGPT Image 22 Haz 2026 10 21 22
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
22 Haziran, 2026 10:22 tarihinde yayınlandı
Yapay Zeka
Yazıyı sesli dinle
0 0

Karabük Belediyesi tarafından Babalar Günü dolayısıyla düzenlenen etkinlikte babalar ve çocukları bir araya geldi. Gün boyu süren programda sportif, kültürel ve eğlenceli aktivitelerle renkli görüntüler yaşandı.

Karabük Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışı doğrultusunda aile bağlarını güçlendirmeye yönelik etkinliklerine bir yenisini daha ekledi. Kentin yeni sosyal yaşam alanlarından biri olan 5000 Evler Has Bahçe Sosyal Tesisi’nde gerçekleştirilen “Babalar Günü’nü Birlikte Kutluyoruz” etkinliği yoğun katılımla gerçekleştirildi. Yeşillikler içerisinde kurulan etkinlik alanlarında futbol, basketbol, masa tenisi ve satranç turnuvalarının yanı sıra şut ve gol yarışmaları düzenlendi. Katılımcılar kaşıkla top taşıma, çuval yarışı, halat çekme ve hedef vurma gibi geleneksel oyunlarla eğlenceli anlar yaşadı. Çocuklar için hazırlanan boyama alanları ve “Babaya Mektup” köşesi ise duygusal anlara sahne oldu. Canlı müzik dinletisinin de yer aldığı etkinlikte vatandaşlara pamuk şeker, mısır ve çay ikram edildi.

Etkinlikte konuşan Karabük Belediyesi Özel Kalem Müdürü Birol Aslan, Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya’nın talimatları doğrultusunda anlamlı bir organizasyona imza attıklarını belirterek, “Babalar Günü dolayısıyla babalarımızı ve çocuklarını bir araya getiren güzel bir etkinlik düzenledik. Geleneksel oyunlar ve çeşitli aktivitelerle ailelerimizin keyifli vakit geçirmesini amaçladık. Yakın zamanda halkımızın hizmetine sunduğumuz Has Bahçe Sosyal Tesisleri’nde vatandaşlarımızı ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Bu tür sosyal ve kültürel etkinlikleri artırarak sürdürmeyi hedefliyoruz. Karabük halkı her şeyin en güzeline layıktır” dedi.

Etkinliğe katılan vatandaşlar da Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya’ya teşekkür ederek, aileleri bir araya getiren organizasyondan memnuniyet duyduklarını ifade etti.
Öğle saatlerinde başlayan etkinlik, akşam saatlerine kadar devam etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin