Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
31 Ağustos, 2020 10:57 tarihinde yayınlandı
0

Zafer Bayramı’nın 98. Yıl dönümü hafta sonu kutlandı

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 98’inci yılı kutlamaları kapsamında ülke genelinde olduğu gibi Karabük’te de sadece çelenk sunma töreni ve şehitlik ziyareti düzenlendi.
Covid-19 salgın hastalığı nedeniyle sosyal mesafe kurallarına göre yapılan törene; Vali Fuat Gürel, AK Parti Karabük Milletvekili Niyazi Güneş, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Patlak, Baro Başkanı Rıdvan Erdoğan, kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile siyasi parti il temsilcileri katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Vali Fuat Gürel ile Belediye Başkanı Rafet Vergili tarafından Atatürk Anıtına çelenk sunumu gerçekleştirildi. Kent Meydanında düzenlenen tören, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajının okunması ile sona erdi.
5000 Evler Şehitliğinde şehitler için okunan Kur-an’ı Kerim Tilaveti ve yapılan duanın ardından Vali Fuat Gürel ve beraberindeki il protokolü tarafından şehitliklere karanfil bırakılması ile 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 98’inci yılı kutlama programı sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
g 1
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
08 Haziran, 2026 14:16 tarihinde yayınlandı
0

Eflani Çörekli Köyü’nde Muhtarlık Seçimi Tamamlandı

 Yeni Muhtar Mehmet Çilek Oldu

Karabük’ün Eflani ilçesine bağlı Çörekli Köyü’nde, muhtar Ekrem Çilek’in tedavi gördüğü hastalık nedeniyle hayatını kaybetmesinin ardından muhtarlık seçimi yapıldı.

Köy halkının sandık başına gittiği seçimde üç aday yarıştı. Yapılan oy sayımında Mehmet Çilek 23 oy alarak seçimi kazanırken, Bekir Gök 18 oy, Hüseyin Ersoy ise 15 oy aldı.

Resmi olmayan sonuçlara göre Mehmet Çilek, Çörekli Köyü’nün yeni muhtarı seçildi. Seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından köy sakinleri yeni muhtarı tebrik ederek görevinde başarılar diledi.

Çörekli Köyü’nde gerçekleştirilen seçimin huzur ve birlik içerisinde geçtiği belirtilirken, köy halkı yeni dönemin köy için hayırlı olmasını temenni etti.

Seçim Sonuçları

Mehmet Çilek: 23 oy
Bekir Gök: 18 oy
Hüseyin Ersoy: 15 oy

Bizi sosyal medyadan takip edin