Zabıta’dan Yılbaşı Denetimi - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
30 Aralık, 2015 15:42 tarihinde yayınlandı
0
0

Zabıta’dan Yılbaşı Denetimi

Karabük Belediyesi Zabıta ekipleri, yaklaşan yılbaşı öncesi Belediye Veteriner İşleri Müdürlüğü ile birlikte yılbaşı öncesi denetim yaparak iş yerlerinde incelemelerde bulundu.
Tüketicilerin sağlıklı ve hijyenik şartlarda üretilmiş ürünler tüketebilmesi için yılın son günlerinde denetimlerini sıklaştıran Zabıta ekipleri, şehir merkezinde faaliyet gösteren kuruyemişçi, pastane, kasap, şarküteri ve lokantalarda denetim gerçekleştirdi.
Kullanılan ve satışa sunulan gıdaların sağlıklı olup olmadığını, hijyen şartlarına uygunluğunu, son tüketim tarihlerini ve iş yerinin ticari faaliyet gösterebilmesi için temin etmesi gereken belgeler kontrol edildi. Yıl boyunca rutin denetimlerini sürdüren Zabıta ekipleri halk sağlığı için uygulamanın yeni yılda da hız kesmeden devam edeceğini dile getirdi. Bazı iş yerlerinde görülen eksiklikler için iş yeri sahiplerine uyarılarda bulunan ekipler, eksikliklerin kısa sürede tamamlanması gerekliliğini belirtti. Zabıta Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların şarküterilerde, kuruyemiş dükkânlarında, manav ve marketlerde vs diğer iş yerlerinde görmüş olduğu aksaklıkları, eksikleri ve ürünlerin son kullanma tarihleri hakkındaki şikâyetlerini mutlaka Alo 153 Karabük Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekiplere bildirmeleri gerektiğini ifade ettiler.

Bizi sosyal medyadan takip edin
a milli futbol takiminin dunya kupasina katilmaya hak kazanmasi trabzonda coskuyla kutlandi DUmvcuQ5
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
01 Nisan, 2026 04:37 tarihinde yayınlandı
0
0

A Milli Futbol Takımı’nın, Dünya Kupası’na katılmaya hak kazanması Trabzon’da coşkuyla kutlandı

A Milli Futbol Takımı’nın, deplasmanda Kosova karşısında aldığı 1-0’lık galibiyet ile 2026 FIFA Dünya Kupası’na katılmaya hak kazanması Trabzon’da coşkuyla kutlandı.

2026 FIFA Dünya Kupası play-off finalinde Türkiye Milli Futbol Takımı, deplasmanda Kosova’yı 1-0 mağlup etti. Milliler, 24 yıl aranın ardından Dünya Kupası’na katılma hakkı kazanırken, karşılaşma tüm yurtta olduğu gibi Trabzon’da da binlerce kişiyi ekran başına kilitledi. Trabzon Büyükşehir Belediyesi, A Milli Takım’ın Dünya Kupası yolundaki heyecanına ortak olmak amacıyla özel bir etkinlik düzenledi. Türkiye-Kosova karşılaşması, kentin merkezi konumundaki Meydan bölgesine kurulan dev ekrandan canlı olarak yayımlandı.

Karşılaşmayı dev ekrandan takip eden Trabzonlular, ay-yıldızlıların 1-0’lık galibiyetinin ardından büyük sevinç yaşadı. Vatandaşlar, horon ve kolbastı oynayarak tezahüratlar eşliğinde galibiyeti kutladı.

Bizi sosyal medyadan takip edin