Safranbolu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, market ve pazar yerlerinde fiyat ve etiketleri ile gramajları kontrol etti.
Ekipler, marketlerde rafları dolaşarak etiketleri inceleyip fiyat artışı yapılıp yapılmadığını tespit etmek üzere denetim yaptı. Safranbolu Belediyesi Zabıta Müdürlüğünden yapılan açıklamada, denetimlerde, ürünlerin reyon etiket fiyatlarıyla kasadaki fiyatları karşılaştırılırken, fiyat tutarsızlığı ve gramajlarda eksikliklerde kontrol edildiği belirtildi.
Denetimlerin aralıksız devam edeceği bildirildi.


Zabıta ekiplerinden etiket kontrolü
Yağlıdere Deresi’nde kaybolan amca Sedat Çelik’in cansız bedenine 4 gün sonra ulaşıldı.
Giresun’un Yağlıdere ilçesinde 23 Mayıs tarihinde balık avlamak için yeğeni ile birlikte dereye giren ve akıntıya kapılarak kaybolan Sedat Çelik’in cansız bedenine, olay yerinden yaklaşık 10 kilometre uzaklıkta ulaşıldı.
Sedat Çelik, yeğeni ile birlikte Yağlıdere Deresi’nde balık avladığı sırada akıntıya kapılarak kayboldu. Olayın ardından bölgede başlatılan arama kurtarma çalışmaları 4 gündür aralıksız sürdürülüyordu.
Dron destekli yürütülen çalışmalarda, Kaşdibi köyü köprüsü civarında dere içerisinde bir görüntü tespit edildi. Bunun üzerine belirtilen bölgede yoğunlaştırılan çalışmalar sonucunda Sedat Çelik’in cansız bedenine ulaşıldı.
Dereden çıkarılan Çelik’in cenazesi Yağlıdere Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.


