Reklam
Reklam
66ab87f7c0e05 jpg
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
01 Ağustos, 2024 16:05 tarihinde yayınlandı
0

Yusuf Dikeç’in Karizmatik Atışı Dünya Gündeminde!

Olimpiyatlarda Gümüş Madalya Kazanan Yusuf Dikeç’in Rahatlığı Dünya Basınında!

Olimpiyat Oyunları’nda 10 metre havalı tabanca karışık takım kategorisinde gümüş madalya kazanan Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Yusuf Dikeç, sergilediği rahatlıkla dünya gündeminde geniş yankı uyandırdı. Kulaklıksız sahneye çıkıp tek eli cebinde atış yapan Dikeç’in bu soğukkanlı hareketi, Türkiye ve dünya basınında geniş yer buldu.

Dikeç’in Soğukkanlılığı Tarihe Geçti

Yusuf Dikeç’in bu karizmatik hareketi, olimpiyat tarihinin en soğukkanlı ve karizmatik atışı olarak yorumlandı. Olimpiyatların ruhunu yansıtan bu özgüvenli duruş, spor dünyasında büyük takdir topladı. Sosyal medyada da viral olan bu an, izleyiciler ve spor yorumcuları tarafından büyük beğeni topladı.

Türkiye’nin Gururu

Yusuf Dikeç’in bu başarısı ve sahneye olan rahat tavrı, Türkiye’yi gururlandırdı. Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Yusuf Dikeç, kazandığı gümüş madalya ve sergilediği duruşla olimpiyat tarihine adını altın harflerle yazdırdı. Türkiye’nin bu başarısı, spor tarihimizde unutulmayacak anlar arasında yerini aldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
99b394d3 774b 4357 8429 9964df802ca7
Haber Merkezi Avatarı
Haber Merkezi tarafından
11 Haziran, 2026 17:09 tarihinde yayınlandı
0

CHP’de ihraç depremi Karabük’’e uzanacak mı?

Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) son dönemde yaşanan gelişmeler ve disiplin süreçlerine ilişkin iddialar siyaset kulislerinde konuşulmaya devam ediyor.

CHP’de 9 milletvekilinin ardından bazı belediye başkanlarının da ihraç istemiyle Yüksek Disiplin Kurulu’na sevk edileceği iddiası, gözleri Özgür Özel’e desteğiyle bilinen Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse’ye çevirdi.

Gözler Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse’de!

Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) “mutlak butlan” kararı sonrasında Kemal Kılıçdaroğlu’nun yeniden genel başkanlık görevine gelmesiyle başlayan yönetim değişikliği, parti içi disiplin süreçleriyle yeni bir boyut kazandı. Merkez Yönetim Kurulu (MYK) kararıyla 9 milletvekilinin partiden ihracı için başlatılan sürecin ardından, bazı belediye başkanlarının da ihraç istemiyle Yüksek Disiplin Kurulu’na (YDK) sevk edileceği iddiası siyaset kulislerini hareketlendirdi. Bu gelişmelerin ardından gözler Safranbolu Belediye Başkanlığı’na çevrildi.

İHRAÇ DOSYALARININ KAPSAMI GENİŞLİYOR

Ulusal basında yapılan haberlere göre, CHP MYK’sı tarafından daha önce disipline sevk edilen 9 milletvekiline ilişkin ihraç başvuruları, yarın gerçekleştirilecek YDK toplantısında masaya yatırılacak. Ancak parti içinden sızan son bilgiler, disiplin hamlesinin sadece milletvekilleriyle sınırlı kalmayacağını ve dosyaların kapsamının genişletildiğini gösteriyor.

YDK’da dosyası ele alınacak isimler arasına bazı belediye başkanlarının da dahil edileceğinin duyurulması, Safranbolu’da geniş yankı uyandırdı. Değişim sürecinde Özgür Özel’e verdiği açık destekle bilinen Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse’nin de bu listede yer alıp almadığı Karabük ve Safranbolu kamuoyunda merak konusu oldu.

Yarın yapılacak kritik Yüksek Disiplin Kurulu toplantısının ardından, ihraç istemiyle yargılanacak belediye başkanlarının isimlerinin netleşmesi ve partideki kurultay kördüğümünün yeni bir evreye taşınması bekleniyor.

 

 

Bizi sosyal medyadan takip edin