Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven, Ramazan ayının başlamasıyla birlikte yurtlarda manevi atmosferin en güzel şekilde yaşatılmaya başlandığını belirtti. Güven, öğrencilerin katkılarıyla yemekhane ve kantinlerin Ramazan konseptine uygun biçimde süslendiğini ifade etti.
İl Müdürü Güven açıklamasında, “Birlik, beraberlik ve paylaşma ruhunu yansıtan bir ortam oluşturuldu. Paylaşmanın ve dayanışmanın ayı olan Ramazan’da iftar ve sahur hazırlıkları titizlikle planlandı, ortak yaşam alanlarında sıcak ve samimi bir atmosfer sağlandı” dedi.
Yurt bünyesindeki cami ve mescitlerde temizlik çalışmalarının gönüllü öğrenciler tarafından gerçekleştirildiğini vurgulayan Güven, gençlerin bu katkısının yardımlaşma ve sorumluluk bilincinin güzel bir örneği olduğunu kaydetti.
Karabük’teki yurtlarda Ramazan’ın manevi ikliminin öğrencilerle birlikte yaşanmaya devam edeceğini belirten Güven, emeği geçen öğrencilere teşekkür etti.