blank
Aylin Sarıoğlu tarafından
22 Eylül, 2025 13:06 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Yurtlarda Kalan Öğrenciler Doğa Yürüyüşü Yaptı

Gençlik ve Spor Bakanlığı'na bağlı yurtlarda kalan üniversite öğrencileri için Yenice Göktepe Yaylası'nda "Gelin Tanış Olalım" etkinliği düzenlendi. Avrupa Spor Haftası ve "Herkes İçin Spor ve Sağlık" teması kapsamında gerçekleştirilen doğa yürüyüşüne, yurtlarda kalan öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.

Etkinliğe, Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven, Spor Hizmetleri Müdürü İsmail Özcan ve Yurt Hizmetleri Müdürü Mehmet Özkeskin de katılarak öğrencilerle bir araya geldi. Doğa yürüyüşünde öğrencilerle sohbet eden yetkililer, hem tanışma fırsatı buldu hem de sporun sağlık üzerindeki önemine dikkat çekti.

Yürüyüş sonrası açıklama yapan İl Müdürü Güven, "Yeni eğitim-öğretim yılında yurtlarımıza yerleşen öğrencilerimizle kaynaşmak ve onları spora teşvik etmek amacıyla bu etkinliği düzenledik. Amacımız, gençlerimizin hem fiziksel hem de mental olarak zinde kalmalarını sağlamak" ifadelerini kullandı.

Öğrenciler ise düzenlenen etkinlikten duydukları memnuniyeti dile getirerek, hem doğayla iç içe olma hem de yeni arkadaşlıklar edinme fırsatı bulduklarını belirtti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
14 Ekim, 2025 12:22 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

BEUN ile Amelebirliği Başkanlığı arasında iş birliği protokolü

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (BEUN) ile Ereğli Kömür Havzası Amelebirliği Biriktirme ve Yardımlaşma Sandığı Başkanlığı arasında iş birliği protokolü imzalandı.
Ereğli Kömür Havzası Amelebirliği Biriktirme ve Yardımlaşma Sandığı Başkanlığında düzenlenen protokol imza merasiminde Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer ile Amelebirliği Başkanı Veli Köktürk yer aldı.
BEUN Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, protokolün her iki taraf için iyi olmasını dileyerek bu çeşit iş birliklerinin bölgesel gelişime ve üniversite-sanayi iş birliğine katkı sağladığını belirtti. Amelebirliği Başkanı Veli Köktürk ise yapılan protokolün değerli bir adım olduğunu vurgulayarak iş birliğinin iyi olmasını temenni etti.
İmzalanan protokol merasimi, karşılıklı uygun niyet temennilerinin akabinde hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin