Berkay Doğan tarafından
04 Eylül, 2024 14:24 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Yurtlara Kabuller 13 Eylül’de Başlayacak

Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven, 13 Eylül 2024 tarihinden itibaren öğrenci yurtlarına kabullerin başlayacağını açıkladı. Yeni eğitim-öğretim dönemi öncesinde yapılan değerlendirme toplantısında, terminal ve kampüs alanlarında karşılama stantları kurulacağı, öğrencilere ve ailelerine rehberlik hizmeti sağlanacağı belirtildi. Toplantıda, 2024-2025 Eğitim-Öğretim dönemi için yurt hazırlıkları masaya yatırıldı. İl Müdürü Güven, çalışmalarından dolayı tüm yönetici ve çalışanlara teşekkür ederek, kamu kaynaklarının mali disiplin içerisinde etkin ve verimli kullanılmasına yönelik tedbirlerin süreceğini vurguladı. 16 Eylül’de başlayacak yeni akademik yıl dolayısıyla, üniversiteye ilk kez gelecek binlerce öğrencinin yurtlara yerleştirilmesi sürecine ilişkin planlamalar yapıldı. Terminal ve kampüslerde kurulacak karşılama stantlarıyla öğrenci ve ailelere rehberlik edilmesi amacıyla ekipler oluşturulacağı duyuruldu. Ayrıca, üniversiteye ilk defa gelen öğrencilere yönelik uyum programları düzenlenecek. Bu programlarda Spor Hizmetleri ve Gençlik Hizmetleri birimlerinin aktif rol alması kararlaştırıldı. Yaz döneminde yurtlarda sürdürülen bakım-onarım çalışmalarının büyük ölçüde tamamlandığı ifade edildi. Toplantıda, varsa eksikliklerin giderilmesi amacıyla gerekli kontrollerin yapılması ve ilgili birimlerle koordinasyonun sağlanması üzerinde duruldu. Toplantıya, Gençlik, Spor ve Yurt Hizmetleri Müdürleri, Safranbolu İlçe Müdürü, Yurt Müdürleri, ilgili şube müdürleri ve Gençlik Merkezi Müdürleri katıldı. Toplantı, katılımcıların öneri, görüş ve taleplerinin dinlenmesinin ardından sona erdi.
Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Berkay Doğan tarafından
03 Mayıs, 2025 16:53 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

ASD Yapı Eflanispor Başkanı İrfan Topçu Görevini Bıraktı

ASD Yapı Eflanispor Kulüp Başkanı İrfan Topçu, düzenlediği basın toplantısında görevini bıraktığını açıkladı.

Görevi bıraktığını daha önce kulüp yönetimine bildirdiğini belirten Topçu, “Bu kararı iki ay önce yönetim kurulumla paylaşmıştım. Planladığımız play-out maçının ardından görevi bırakacağımı ifade ettim. Bugün itibariyle bu kararımı kamuoyuna duyuruyorum” dedi.

Kulübün son üç yılda büyük bir mücadele verdiğini ifade eden Topçu, “Takımı kapanma noktasından alarak 22 yıl sonra tekrar lige kazandırdık. Bugün, bölgesel amatörde güçlü rakiplerle mücadele eden, lisanslı 25 futbolcusu olan, tesisleşmesini tamamlamış bir kulüp devrediyoruz. Kulübümüzü borçsuz bir şekilde bırakıyoruz” dedi.

Topçu, BAL Ligi'nde yaşadıkları şanssızlıkları, hakem kararlarının etkisini ve maddi sıkıntıları da gündeme getirdi. Takımın play-out oynayacağını vurgulayan Topçu, “Bu maçı kazanırsak BAL’da kalma hakkı elde edeceğiz. Ancak ben bu maçtan sonra görevimi bırakacağım. Devam etmek isteyen bir yönetim çıkarsa kulübü devretmeye hazırım” ifadelerini kullandı.

Kendisine destek veren teknik ekibe ve futbolculara teşekkür eden Topçu, “Bizden yana hak helal olsun. Kimseye borcumuz yok. Elimizden gelen mücadeleyi verdik ve Karabük’e Eflani'de bir futbol heyecanı yaşattığımızı düşünüyorum” diye konuştu.

Haber videosu için TIKLAYINIZ!

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.