Reklam
Reklam

Yurt İnşaatında Göçük: 2 Ölü

Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
14 Nisan, 2015 07:45 tarihinde yayınlandı
0

ÇANKIRI’da bir lisenin yurt inşaatındaki temel kazısı sırasında meydana gelen göçükte toprak altında kalan 2 işçi hayatını kaybetti.Olay, Süleyman Demirel Fen Lisesinin bahçesindeki öğrenci yurdunun inşaatında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; öğrenci yurdunun inşaatında çalışan Ramazan Duman ve Adem Akbulut, temel kazısı sırasında meydana gelen göçükte toprak altında kaldı.İşçiler, mesai arkadaşları ve Çankırı Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekiplerinin çalışmasıyla toprak altından çıkarıldı. Yaralılara olay yerinde ilk müdahale yapılırken, Duman ve Akbulut, Çankırı Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.Duman ve Akbulut, Çankırı Devlet Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.Çankırı Valisi Vahdettin Özcan da olayın ardından inşaatta incelemelerde bulundu.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Refakatçi olarak hastaneye giderken kazada hayatını kaybetti

refakatci olarak hastaneye giderken kazada hayatini kaybetti uO6Pu91p
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
20 Haziran, 2026 08:37 tarihinde yayınlandı
0 0

Samsun’da hastanede yatan eltisine refakatçi olarak giderken içinde bulunduğu otomobilin aydınlatma direğine çarpması sonucu ağır yaralanan kadın olay yerinde hayatını kaybetti, hastanın eşi olan araç sürücüsü ise ağır yaralandı.

Kaza, 19 Mayıs ilçesi Sinop yolu Erenköy mevkisinde saat 05.15 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Vezirköprü ilçesinde ikamet eden Mehmet Özmen (35), Bafra ilçesinde özel bir hastanede tedavi altında bulunan eşinin yanında refakatçi olarak kalması için yengesi Zeliha Özmen’i (33) hastaneye götürmek için yola çıktı. Mehmet Özmen idaresindeki 46 AGC 201 plakalı otomobil, Samsun istikametinden 19 Mayıs ilçesi yönüne seyir halindeyken sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu orta refüjde bulunan aydınlatma direğine çarptı. Çarpmanın etkisiyle otomobil alev alarak yanmaya başladı. Yanan araç itfaiye tarafından söndürülürken, ağır yaralanan sürücü Mehmet Özmen, olay yerine sevk edilen sağlık ekiplerince Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Araçta yolcu olarak bulunan Zeliha Özmen ise olay yerinde hayatını kaybetti.

Hayatını kaybeden kadının cenazesi, 19 Mayıs Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin