Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
14 Nisan, 2015 07:45 tarihinde yayınlandı
0

Yurt İnşaatında Göçük: 2 Ölü

ÇANKIRI’da bir lisenin yurt inşaatındaki temel kazısı sırasında meydana gelen göçükte toprak altında kalan 2 işçi hayatını kaybetti.Olay, Süleyman Demirel Fen Lisesinin bahçesindeki öğrenci yurdunun inşaatında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; öğrenci yurdunun inşaatında çalışan Ramazan Duman ve Adem Akbulut, temel kazısı sırasında meydana gelen göçükte toprak altında kaldı.İşçiler, mesai arkadaşları ve Çankırı Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekiplerinin çalışmasıyla toprak altından çıkarıldı. Yaralılara olay yerinde ilk müdahale yapılırken, Duman ve Akbulut, Çankırı Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.Duman ve Akbulut, Çankırı Devlet Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.Çankırı Valisi Vahdettin Özcan da olayın ardından inşaatta incelemelerde bulundu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
turhalda yesilirmak suyu tasti bazi evleri su basti yOxMV31E
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Mayıs, 2026 04:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Turhal’da Yeşilırmak suyu taştı, bazı evleri su bastı

Tokat’ın Turhal ilçesinde etkili olan yoğun yağışlar nedeniyle bazı mahallelerde su baskınları yaşandı. Almus Barajı’nda su seviyesinin yükselmesi ve dolusavaktan taşma riskinin gündeme gelmesi ilçede endişeyi artırırken, barajdan gelecek muhtemel taşkın öncesinde Borsa Mahallesi’nde çok sayıda ev sular altında kaldı.

Edinilen bilgilere göre, son günlerde etkili olan yağışlar nedeniyle Yeşilırmak kenarındaki evlerde su birikintileri oluşturdu. Özellikle Borsa Mahallesi’nde bazı evlerin giriş ve zemin katlarını su bastı. Bazı vatandaşların güvenlik amacıyla üst katlara çıktığı öğrenildi.

Mahalle sakinlerinden Abbas Keskin, yaşanan durumun endişe verici boyuta ulaştığını belirterek; “Şu an Turhal Borsa Mahallesi’ndeyiz. Almus Barajı hiç taşmamışken evler su altında kaldı. Bu tarafa doğru her yer deniz gibi. Yarın Almus Barajı taştığında ne olacak biz onu bilmiyoruz. İnsanlar ikinci kattan aşağı inemiyor. Evler su altında kaldı” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin