Reklam
Reklam
67497e29aa6fd
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
29 Kasım, 2024 11:41 tarihinde yayınlandı
0

Yurt Hizmetleri Geliştirme Toplantısı Gerçekleştirildi

Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven, beraberinde Yurt Hizmetleri Müdürü Mehmet Özkeskin ve Şube Müdürü Nurşen Köseoğlu ile Hubbi Hatun Yurdu’nda görev yapan personelle bir toplantı gerçekleştirdi.

Toplantıda, yurtlarda öğrencilere sunulan hizmetlerin daha da iyileştirilmesi için yapılması gereken çalışmalar masaya yatırıldı. Karşılıklı fikir alışverişinde bulunulan toplantıda, hizmet kalitesini artırmaya yönelik öneriler değerlendirildi.

Müdür Güven, yaptığı konuşmada şunları kaydetti:
“Yurtlarımızda öğrencilerimizin en iyi şartlarda konaklayabilmesi ve kendilerini evlerinde gibi hissedebilmeleri bizim öncelikli hedefimizdir. Bu doğrultuda personelimizin özverili çalışmalarına büyük önem veriyoruz. Hep birlikte, öğrencilere yönelik hizmetlerimizi daha ileriye taşımak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.” Toplantı, karşılıklı görüş alışverişi ve değerlendirmelerin ardından sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
yamac parasutuyle dere yatagina dusen vatandas 5 saatlik calismayla kurtarildi qsMnHudP
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
01 Haziran, 2026 08:07 tarihinde yayınlandı
0 0

Yamaç paraşütüyle dere yatağına düşen vatandaş 5 saatlik çalışmayla kurtarıldı

Çorum’da havada yamaç paraşütünün dolaşması sonucu dere yatağına çakılan sağlık personeli, jandarma, AFAD ve UMKE ekiplerinin yaklaşık 5 saat süren çalışmasının ardından bulunarak yaralı kurtarıldı.

Olay, Merkez ilçeye bağlı Çalyayla köyü Koparanceviz mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, akşam saatlerinde Kösedağ mevkiinden yamaç paraşütüyle havalanan 33 yaşındaki sağlık personeli Radi Aktaş, havada paraşütünün dolaşması sonucu irtifa kaybederek dere yatağına düştü. Kazanın ardından yaralanan paraşütçü, cep telefonuyla kendi konum bilgisini paylaşarak yetkililerden yardım istedi. İhbar üzerine bölgeye jandarma, AFAD, UMKE ve sağlık ekipleri sevk edildi. Paylaşılan konuma doğru harekete geçen ekipler, olumsuz arazi şartları nedeniyle yaklaşık 5 saat süren çalışmanın neticsinde yaralıya ulaştı. Soğuktan korunmak ve donmamak için bazı kıyafetlerini çıkardığı belirlenen Aktaş’a olay yerinde ilk müdahale sağlık ekipleri tarafından yapıldı. Araçların ulaşamadığı sarp ve zorlu dere yatağından sedyeyle çıkarılan Aktaş, kurtarma ekipleri tarafından yaklaşık 1 kilometre taşınarak ambulansa ulaştırıldı. Sağlık ekiplerine teslim edilen sağlık personeli Aktaş, Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Vücudunda kırıklar olduğu belirtilen Aktaş tedavi altına alındı.

Jandarma ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

Bizi sosyal medyadan takip edin