Reklam
Reklam
67497e29aa6fd
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
29 Kasım, 2024 11:41 tarihinde yayınlandı
0

Yurt Hizmetleri Geliştirme Toplantısı Gerçekleştirildi

Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven, beraberinde Yurt Hizmetleri Müdürü Mehmet Özkeskin ve Şube Müdürü Nurşen Köseoğlu ile Hubbi Hatun Yurdu’nda görev yapan personelle bir toplantı gerçekleştirdi.

Toplantıda, yurtlarda öğrencilere sunulan hizmetlerin daha da iyileştirilmesi için yapılması gereken çalışmalar masaya yatırıldı. Karşılıklı fikir alışverişinde bulunulan toplantıda, hizmet kalitesini artırmaya yönelik öneriler değerlendirildi.

Müdür Güven, yaptığı konuşmada şunları kaydetti:
“Yurtlarımızda öğrencilerimizin en iyi şartlarda konaklayabilmesi ve kendilerini evlerinde gibi hissedebilmeleri bizim öncelikli hedefimizdir. Bu doğrultuda personelimizin özverili çalışmalarına büyük önem veriyoruz. Hep birlikte, öğrencilere yönelik hizmetlerimizi daha ileriye taşımak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.” Toplantı, karşılıklı görüş alışverişi ve değerlendirmelerin ardından sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
tokatta ara secim tamamlandi 4 beldede baskanlar belli oldu EOaJ71ya
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
07 Haziran, 2026 20:45 tarihinde yayınlandı
0 0

Tokat’ta ara seçim tamamlandı: 4 beldede başkanlar belli oldu

Yüksek Seçim Kurulu’nun kararıyla belde statüsü kazanan Tokat’ın 4 yerleşim yerinde gerçekleştirilen ara seçimlerde sandıklar kapandı. Resmi olmayan sonuçlara göre 5 bin 682 seçmenin oy kullandığı seçimlerde AK Parti 2, CHP 1 ve MHP 1 beldede belediye başkanlığını kazandı.

Yeşilyurt ilçesine bağlı Kuşçu beldesinde 1001 ve 1002 nolu sandıklarda kullanılan oyların sayımının ardından Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) adayı rakiplerini geride bırakarak seçimi kazandı. İki sandıkta MHP toplam 373 oy alırken, Büyük Birlik Partisi (BBP) 266 oyda kaldı.

Almus ilçesine bağlı Bağtaşı beldesinde ise AK Parti açık ara üstünlük sağladı. Dört sandıkta kullanılan oyların sayımına göre AK Parti toplam 722 oy alırken, CHP 19, Yeniden Refah Partisi 13 ve Saadet Partisi 5 oy aldı. Resmi olmayan sonuçlara göre AK Parti, Bağtaşı’nda belediye başkanlığını kazandı.

Reşadiye ilçesine bağlı Çevrecik beldesinde seçim yarışı AK Parti ile CHP arasında geçti. Yedi sandıkta yapılan sayım sonucunda CHP toplam 877 oy alırken, AK Parti 803 oyda kaldı. Resmi olmayan sonuçlara göre CHP, Çevrecik beldesinde seçimi kazanan parti oldu.

Reşadiye ilçesine bağlı Yolüstü beldesinde ise AK Parti üstünlüğü dikkat çekti. Yedi sandıkta yapılan sayım sonucunda AK Parti toplam 911 oy alırken, Anahtar Parti 208 oyda kaldı. Diğer partiler ise sınırlı sayıda oy aldı. Resmi olmayan sonuçlara göre AK Parti, Yolüstü beldesinde belediye başkanlığını kazandı.

Tokat’ta gerçekleştirilen ara seçimlerde AK Parti Bağtaşı ve Yolüstü beldelerinde, CHP Çevrecik beldesinde, MHP ise Kuşçu beldesinde belediye başkanlığını kazanan parti oldu. Resmi sonuçların ilçe seçim kurullarının kesinleştirme işlemlerinin ardından açıklanması bekleniyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin