Reklam
Reklam
67497e29aa6fd
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
29 Kasım, 2024 11:41 tarihinde yayınlandı
0

Yurt Hizmetleri Geliştirme Toplantısı Gerçekleştirildi

Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven, beraberinde Yurt Hizmetleri Müdürü Mehmet Özkeskin ve Şube Müdürü Nurşen Köseoğlu ile Hubbi Hatun Yurdu’nda görev yapan personelle bir toplantı gerçekleştirdi.

Toplantıda, yurtlarda öğrencilere sunulan hizmetlerin daha da iyileştirilmesi için yapılması gereken çalışmalar masaya yatırıldı. Karşılıklı fikir alışverişinde bulunulan toplantıda, hizmet kalitesini artırmaya yönelik öneriler değerlendirildi.

Müdür Güven, yaptığı konuşmada şunları kaydetti:
“Yurtlarımızda öğrencilerimizin en iyi şartlarda konaklayabilmesi ve kendilerini evlerinde gibi hissedebilmeleri bizim öncelikli hedefimizdir. Bu doğrultuda personelimizin özverili çalışmalarına büyük önem veriyoruz. Hep birlikte, öğrencilere yönelik hizmetlerimizi daha ileriye taşımak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.” Toplantı, karşılıklı görüş alışverişi ve değerlendirmelerin ardından sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
327bb3f8 6852 4e49 a8b2 dd5728955156
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
13 Mayıs, 2026 13:51 tarihinde yayınlandı
0

Oğlunun ölüm davasında erteleme kararı çıkan anne hastanelik oldu

Karabük’te 23 ay önce meydana gelen ve motosiklet sürücüsünün hayatını kaybettiği trafik kazasına ilişkin davanın karar duruşmasının ertelenmesi üzerine fenalaşan anne hastaneye kaldırıldı.

2024 yılı Haziran ayında Karabük-Yenice kara yolu Yeşilköy mevkiinde meydana gelen kazada, Yenice yönüne seyir halinde olan 25 yaşındaki Sefa Tulumoğlu, akaryakıt tesisine dönüş yapmak için manevra yapan Tuncay İncebacak (40) idaresindeki otomobile çarpmış, genç sürücü hayatını kaybetmişti.

Kazaya ilişkin açılan davanın duruşması Karabük Adalet Sarayı’nda görüldü. Duruşmaya, hayatını kaybeden motosiklet sürücüsünün annesi Fatma Tulumoğlu, babası Satılmış Tulumoğlu, yakınları ile üyesi olduğu KASK Kafalılar Motosiklet Derneği üyeleri katıldı.

Mahkeme heyeti, bilirkişi raporunun eksik veya çelişkili olması nedeniyle uzman ekiplerce yeniden değerlendirme yapılmasına karar vererek duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.
Kararın ardından anne Fatma Tulumoğlu sinir krizi geçirerek bayıldı. Yakınları ve çevredekilerin yardımıyla adliye dışına çıkarılan Tulumoğlu’na sağlık ekipleri ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı.

Daha sonra ambulansla hastaneye kaldırılan Fatma Tulumoğlu’nun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

KASK Kafalılar Motosiklet Derneği Başkanı Umut Kahriman, karar duruşmasının kusursuz olmalarına rağmen ileri bir tarihe ertelenmesinden dolayı üzüntü duyduklarını belirterek, adalet istediklerini söyledi.

Bizi sosyal medyadan takip edin