Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
26 Eylül, 2018 13:15 tarihinde yayınlandı
0

Yurt dışına kaçmaya çalışırken yakalanan FETÖ zanlısı tutuklandı 

Karabük’te FETÖ/PDY’ye üye olmak suçundan hakkında arama kararı bulunan ve yurt dışına kaçmaya çalışırken örgütün ‘gaybubet evi’nde yakalanan şahıs çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmalar neticesinde Zonguldak Ağır Ceza Mahkemesi tarafından hakkında FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne üye olmak suçundan arama kararı bulunan 44 yaşındaki Canip B. ekiplerin düzenlediği operasyonla 100. Yıl Mahallesi’nde örgütün hücre evi olan ‘gaybubet ev’de gözaltına alındı. Örgüte ait okullarda müdürlük yaptığı öğrenilen firari şüphelinin örgütün gizli haberleşme programı olan Bylock kullanıcısı olduğu, Bank Asya’da para akışı sağladığı ve Zonguldak ilinde mütevelli heyetinde görev yaptığı belirtildi. Şüphelinin evinde yapılan aramada 1 adet akıllı telefon, 1 adet taşınabilir WİFİ cihazı, 2 Adet Canip B. adına düzenlenmiş pasaport, 1 adet tablet, bin 405 TL para, 1 adet dijital fotoğraf makinesi ve içersinde iç çamaşır, sağlık ve yaşam malzemeleri bulunan valiz ele geçirilmişti.
Emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edilen ve burada çıkarıldığı mahkemece tutuklanan Canip B., Karabük T Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
saatlerce pesinden kostular kurbanlik dana ilceyi birbirine katti uxhQ8uC7
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Mayıs, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Saatlerce peşinden koştular: Kurbanlık dana ilçeyi birbirine kattı

Kastamonu’nun İnebolu ilçesinde kurban pazarından kaçan dana, saatler süren kovalamacanın ardından veteriner hekimin sakinleştirici iğnesiyle yakalandı.

İnebolu ilçesi İkiçay mevkiinde kurulan kurban pazarında bulunan bir dana, sahibinin elinden kaçarak pazardan uzaklaştı. Şehit Rahmi Yılmazer Caddesi üzerinden ilçe merkezine doğru koşan kurbanlık dana, sürücülere ve vatandaşlara zor anlar yaşattı. Cadde üzerinde kendisini yakalamaya çalışan vatandaşlara da saldıran dana, ilçede hareketliliğe neden oldu. Otobüs Terminali’ne kadar kaçan hayvan, burada ekipler tarafından kontrol altına alınmaya çalışıldı. Kurbanlık dana, veteriner hekimin yaptığı sakinleştirici iğnenin ardından etkisiz hale getirildi. Ekiplerin ve vatandaşların yardımıyla yeniden kurban pazarına getirilen dana, sahibine teslim edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin