Yunustan'dan kaçan kefaller, Amasralı balıkçıları sevindirdi - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
20 Şubat, 2017 08:11 tarihinde yayınlandı
0
0

Yunustan’dan kaçan kefaller, Amasralı balıkçıları sevindirdi

BARTIN Amasra’da Karadeniz açıklarında yunusların kovaladığı kefal sürüsü Küçük Limana sığındı. Durumu fark eden balıkçılar ise ağ ile sardıkları sürüden yakaladıklarını sahilde satışa çıkardı.
Amasra’da dün meydana gelen olayda Küçük Limanın içinde kefal sürüsünün olduğunu gören vatandaşlar deniz kenarına toplandı. Olayı haber alan balıkçılar ise teknelerle Küçük limana gelerek balıkların etrafını ağ ile çevirdiler. Kısa süre sonra balık ile doğan ağları çeken balıkçılar, yakaladıkları kefalleri kumsalda satışa çıkardılar.
Sahilde bekleyen vatandaşların bazıları kilosu 10 TL’ye satılan balıklardan alırken para vermek istemeyenler ise deniz kenarına yakın yerdeki balıkları elleri ile yakalayarak Karada bekleyen yakınlarına attılar.
Öte yandan, germe ağ çeken balıkçı teknelerinden bazıları balıkların ağırlığı karşısında batma tehlikesi geçirdi. Ağlarına takılan kilolarca kefali çekmekte zorlanan tekneler daha sonra limanda demirli olan diğer teknelerden yardım istedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
karabuk demir kartal sahasinda fenerbahceye maglup oldu eVg7sOE4
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Nisan, 2026 00:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük Demir Kartal, sahasında Fenerbahçe’ye mağlup oldu

Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Karabük Demir Kartal Spor Kulübü, sahasında karşılaştığı Fenerbahçe’ye 96-44 mağlup oldu.

Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi 20.haftasında Karabük Demirkartal GSK, Fenerbahçe’yi konuk etti. Yenimahalle Kapalı Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmaya etkili başlayan konuk ekip, ilk devreyi 51-26 önde tamamladı. Mücadelenin ikinci devresinde skor avantajını koruyan Fenerbahçe, Karabük temsilcisini 96-44 mağlup etti. Konuk ekip bu galibiyetle Tekerlekli Sandalye Basketbol Ligi’nde zirve takibini sürdürdü.

Mücadeleyi Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, siyasi parti il temsilcileri, kurum müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve üyeleri, sporcular ve sporseverler takip etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin