Yunuslar Giresun’da tekneyle bu türlü yarıştı - Karabük Haber Postası
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
22 Ağustos, 2023 16:48 tarihinde yayınlandı /Güncelleme: 23.08.2023 16:48
0
0

Yunuslar Giresun’da tekneyle bu türlü yarıştı

Giresun’da tekne ile Giresun Adası’na yanlışsız yola çıkan bir küme genç yunusların kendilerine yaptığı süprizle karşılaştı. Sayıları 15-20 taneyi bulan yunus sürüsü tekneye Giresun Adası’na kadar eşlik ederken, o anlar teknedekiler tarafından cep telefonu ile kaydedildi.

Giresun’da yaşayan Cemre Sarı arkadaşları ile birlikte yüzmek için tekneyle Giresun Adası’na hakikat yola çıktı. Giresun açıklarında teknenin bir mühlet sonra etrafını saran yunus sürüsü Sarı ve arkadaşlarının bulunduğu tekne ile müsabakaya başladı. Teknedekiler o anları cep telefonu ile kaydetti. Cemre Sarı, birinci sefer bu kadar çok yunusu bir ortada gördüğünü belirterek “20-25 tane yunus bizi adaya kadar takip ettiler. Bu anı bizde ölümsüzleştirmek için kayda aldık” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
v23
Asuman Doğan Avatarı
Asuman Doğan tarafından
22 Nisan, 2026 10:50 tarihinde yayınlandı
0
0

Başkan Çetinkaya tarlada vatandaşla omuz omuza

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, saha çalışmaları kapsamında Fevzi Çakmak Mahallesi’ni ziyaret etti. Vatandaşlarla sohbet eden Başkan, dalından badem koparıp bahçe belleyerek emeğin önemine vurgu yaptı. “Tarlada izi olmayanın mahsülde yüzü olmaz” sözünü hatırlatan Çetinkaya, çalışmanın kıymetine dikkat çekti.

Ardından Halim Deresi ıslah çalışmalarını yerinde incelemek üzere Aydınlıkevler Mahallesi’ne geçen Başkan, makam aracı yerine yürümeyi tercih etti. Yolda bir vatandaşın tarla belirlediğini gören Çetinkaya, tereddüt etmeden yanına giderek kolları sıvadı ve yardım etti.

Tarla sahibi Başkan’ın samimi yaklaşımı karşısında şaşkınlık yaşarken, çevredekiler “Elinden her iş geliyor” yorumunda bulundu.

Başkan Özkan Çetinkaya, sahada hemşehrileriyle bir araya gelmeye büyük önem veriyor. Belediye binasında olduğu zamanlarda da ziyaretine gelen vatandaşları geri çevirmeyerek samimi bir iletişim kuruyor. Çay davetini geri çevirmeyip sohbetlere eşlik eden, derdini anlatana omuz veren Çetinkaya, şehrin her bir ferdine ayrı ayrı değer veriyor. Kimi zaman bir kardeş, kimi zaman bir abi, kimi zaman da bir evlat gibi vatandaşlarının yanında yer alıyor.

Türkiye’nin en genç İl Belediye Başkanı olan Özkan Çetinkaya, gençliğinin enerjisini sahaya ve hizmete yansıtmayı sürdürüyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin