karabuk
İmsak 05:44
Güneş 07:08
Öğle 13:06
İkindi 16:18
Akşam 18:53
Yatsı 20:13
İftara kalan son --:--
Namaz Vakitleri
yunus akgun sampiyon olup 5 yildizi takmak istiyoruz JYQsHgLq
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
12 Nisan, 2025 08:37 tarihinde yayınlandı
0
0
Okuma Süresi: 1dk

Yunus Akgün: “Şampiyon olup 5. yıldızı takmak istiyoruz”

SAMSUN (İHA) – Galatasaray’ın yıldız futbolcusu Yunus Akgün, şampiyon olarak 5. yıldızı takmak istediklerini söyledi.
Trendyol Muhteşem Lig’in 31. haftasında Galatasaray, deplasmanda Samsunspor’u 2-0 mağlup etti. Maçın akabinde Galatasaraylı oyuncu Yunus Akgün, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Sıkıntı bir deplasmandan galibiyetle ayrıldıklarının altını çizen Yunus Akgün, "Burası güç bir deplasmandı, bunu biliyorduk. Samsunspor güzel işler yapıyor. Burada kazanmak çok kıymetliydi. Artık finale yaklaşıyoruz, mayıs da yaklaşıyor. Allah’ın müsaadesiyle şampiyon olup 5. yıldızı takmak istiyoruz" dedi.
Sakatlık durumu hakkında da konuşan Yunus Akgün, "Ağrılarım daha düzgüne gidiyor. Fizikî olarak da toparlamaya başladım. Kadroya daha çok katlı sağlamak istiyorum. Ayağımın durumu da düzgüne gidiyor" diye konuştu.
Maçtaki gol sevincine de değinen Akgün, "Apo (Abdülkerim Bardakcı) abi ile Eren Elmalı, A Ulusal Takım’da yapmıştı, güzelimize gidiyordu. İnşallah daha çok gol atarsam bunu devam ettirmek istiyoruz. Her maç güç artık, sona yaklaşıyoruz. Her maça birebir halde hazırlanıyoruz. Her maç güç olacak, bunu biliyoruz. Elimizden gelenin en güzelini yapacağız" halinde konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
Bu haberin kategorisini takip et:
kastamonuda yogun kar yagisi araclar yolda mahsur kaldi hN1C7xOK
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
07 Mart, 2026 04:07 tarihinde yayınlandı
0
0
Okuma Süresi: 1dk

Kastamonu’da yoğun kar yağışı: Araçlar yolda mahsur kaldı

Kastamonu’da etkili olan yoğun kar yağışına hazırlıksız yakalanan sürücüler yolda mahsur kaldı. Yolda kalan araçlar sebebiyle uzun araç kuyruğu oluştu.
Kastamonu’da akşam saatleri itibarıyla etkili olan kar yağışı ulaşımı olumsuz etkiliyor. Kastamonu-İnebolu karayolu Oyrak mevkiinde yoğun kar yağışı ve buzlanma sebebiyle bazı araçlar yolda kaldı. Yolun iki şeridinde de tır ve kamyonların yolda mahsur kalması sebebiyle uzun araç kuyruğu oluştu.
Karayolları ekipleri ulaşımın yeniden sağlanabilmesi için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Yolda kalan bazı sürücüler de araçlarına zincir takarak ilerlemeye çalıştı. Oyrak geçidinde hava sıcaklığı ise sıfırın altında 4 dereceye kadar düştü. Jandarma ekipleri de ulaşımın aksamaması için seferber oldu.
Karayollarına bağlı ekipler ise Oyrak mevkiinde hem kar kürüme hem de tuzlama çalışması yürüterek yolda mahsur kalan araçlara yardım ediyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin