Karabük’te, iddiaya göre küfür yüzünden kamyon garajında akrabalar arasında çıkan ve tabancanın kullanıldığı kavga güvenlik kamerasına yansıdı.
Edinilen bilgiye göre, olay, kamyon garajında meydana geldi. İddiaya göre, Rahman A. (36) ve Burak A. (29) kardeşler, babaları otomobille daha önce küfür yüzünden tartışma yaşadıkları akrabalarının bulunduğu kamyon garajına geldi. Otomobilden inen kardeşler, 3 kişiyle tartışması sonrası kavgaya tutuştu. Kardeşlerin babaları Mehmet A., ise kavgaya gelen 4 kişiyi belinden çıkardığı tabanca ile yere doğru ateş ederek durdurmaya çalıştı. Kardeşler ile 7 kişi arasında devam eden yumruklu kavga bir süre sonra kendiliğinden sona erdi. Kardeşler, babalarıyla birlikte, geldikleri otomobile binip olay yerinden uzaklaştı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri inceleme yaptı. Bir adet mermi kovanı bulundu. Gözaltına alındıktan sonra adliyeye sevk edilen Mehmet A., çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.


Yumrukların havada uçuştuğu kavga kameralara yansıdı
Yağlıdere Deresi’nde kaybolan amca Sedat Çelik’in cansız bedenine 4 gün sonra ulaşıldı.
Giresun’un Yağlıdere ilçesinde 23 Mayıs tarihinde balık avlamak için yeğeni ile birlikte dereye giren ve akıntıya kapılarak kaybolan Sedat Çelik’in cansız bedenine, olay yerinden yaklaşık 10 kilometre uzaklıkta ulaşıldı.
Sedat Çelik, yeğeni ile birlikte Yağlıdere Deresi’nde balık avladığı sırada akıntıya kapılarak kayboldu. Olayın ardından bölgede başlatılan arama kurtarma çalışmaları 4 gündür aralıksız sürdürülüyordu.
Dron destekli yürütülen çalışmalarda, Kaşdibi köyü köprüsü civarında dere içerisinde bir görüntü tespit edildi. Bunun üzerine belirtilen bölgede yoğunlaştırılan çalışmalar sonucunda Sedat Çelik’in cansız bedenine ulaşıldı.
Dereden çıkarılan Çelik’in cenazesi Yağlıdere Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.


