Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
24 Ağustos, 2023 12:19 tarihinde yayınlandı
0

Yumruk ve tekmeler havada uçuştu

Bolu’da 48 takımın katıldığı Köyler Arası Futbol Turnuvasında sporcular birbirine girdi. Yeşil sahanın adeta boks ringine döndüğü anlar kameraya yansıdı.

Karaçayır Mahallesi’nde bulunan Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nun (AKSF) sportif tesislerinde düzenlenen, 48 takımın katıldığı Köyler Arası Futbol Turnuvasında dün akşam, Yenicepınar Köyü ile Kuzören Dağlı köyü karşı karşıya geldi. Maçta 1-0 geriye düşen Yenicepınar, üst üste yaptığı ataklarla 2-1’lik üstünlüğü yakaladı.

Karşılaşmanın bitimine yakın ceza sahası içerisinde, sporcular arasında yaşanan gerilim kısa sürede kavga dönüştü. Yumruk ve tekmelerin havada uçuştuğu olayda ortalık savaş alanına döndü. Tribünden atlayan taraftarlında dahil olmasıyla, dışarıya taşan kavga güçlükle yatıştırıldı. Yeşil sahanın adeta boks ringine döndüğü olay anbean vatandaş kamerasına yansıdı.

Öte yandan takımların diskalifiye edilip edilmeyeceği, komite kararının ardından belli olacak. (İHA)

Bizi sosyal medyadan takip edin
barulu ogrenciler dogal golette kano egitimi aldi aF72xHZt
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
08 Haziran, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0 0

BARÜ’lü öğrenciler doğal gölette kano eğitimi aldı

BARTIN (İHA) – Bartın Üniversitesi (BARÜ) Spor Bilimleri Fakültesi öğrencileri, Kutlubey Yerleşkesi’nde bulunan doğal gölette düzenlenen etkinlikte kano sporunun temel tekniklerini uygulamalı olarak öğrenirken doğayla iç içe eğitim deneyimi yaşadı.

Bartın Üniversitesinde sürdürülebilirlik vizyonu ve “Yeşil Kampüs” çalışmaları kapsamında öğrencilerin doğayla etkileşimini artırmaya yönelik etkinliklere bir yenisi daha eklendi. Spor Bilimleri Fakültesi Antrenörlük Eğitimi Bölümü öğrencileri, Doç. Dr. Ayça Genç tarafından yürütülen Egzersiz ve Yaşam Koçluğu dersi kapsamında düzenlenen kano etkinliğine katıldı.

Kutlubey Yerleşkesi’nde eğitim ortamı olarak da kullanılan doğal gölette gerçekleştirilen etkinlikte öğrenciler, kano sporunun temel tekniklerini uygulamalı olarak öğrenme fırsatı buldu. Etkinlikte kürek çekme teknikleri, denge kontrolü, yön verme ve ekip koordinasyonu gibi temel beceriler uygulamalı olarak anlatıldı.

Takım çalışması ve koordinasyon becerilerini geliştirme imkânı bulan öğrenciler, doğayla iç içe gerçekleştirilen etkinlik sayesinde hem sportif hem de akademik açıdan farklı bir öğrenme deneyimi yaşadı.

Farklı spor branşlarının tanıtılması ve antrenör adaylarının uygulamalı eğitim modeliyle yetiştirilmesi amacıyla düzenlenen etkinliğin, öğrencilerin mesleki gelişimlerine ve kişisel deneyimlerine katkı sağladığı belirtildi.

Bartın Üniversitesinin, yerleşkelerinde bulunan doğal ve yeşil alanları eğitim süreçlerine dâhil ederek öğrencilerin teorik bilgilerini uygulama ortamına taşımaya yönelik çalışmalarını sürdürdüğü kaydedildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin