Reklam
Reklam
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
16 Ağustos, 2023 00:12 tarihinde yayınlandı
0

Yüksel Yıldırım: “Transfer devri daha bitmedi”

Samsunspor Lideri Yüksel Yıldırım, transfer periyodunun bitmediğini ve çok daha düzgün bir grup olacaklarını söyledi.

Trendyol Harika Lig takımlarından Samsunspor, 11 yıl ortadan sonra çıktığı birinci Üstün Lig maçında deplasmanda Sivasspor ile 1-1 berabere kaldı. Müsabakanın akabinde kendisine ilişkin toplumsal medya hesabından açıklamada bulunan Lider Yüksel Yıldırım, transfer devrinin bitmediğini belirterek, daha güzel bir kadro olmak için sabır istedi.

“Daha güzelini yapacağız, transfer periyodu bitmedi”

İyi bir ekip olacaklarının altını çizen Yüksel Yıldırım, “Daha güzelini yapacağız. Daha transfer periyodu bitmedi. Bu dönem Samsunspor çok daha uygun bir ekip olacak. Oyuncularıma ve teknik grubuma güveniyorum. Bize itimadın. Sabır istiyoruz. Atatürklü armayı izlemeye ve desteklemeye devam edin. Dün bizi memleketim Sivas’ta eksiksiz ağırlayan Sivasspor Lideri Mecnun Odyakmaz’a ve idare konseyine Samsunspor Kulübü olarak çok teşekkür ediyoruz. Sivasspor Kulübü’ne ve sizlere yeni dönemde muvaffakiyetler diliyoruz” dedi.

Samsunspor taraftarları, Lider Yıldırım’ın paylaşımlarını yorum yağmuruna tutarken, taraftarlar transfer edilmesini istedikleri oyuncuların isimlerini paylaştılar.

Bizi sosyal medyadan takip edin
ineboluda ciftcilere 124 bin adet sebze fidesi dagitildi OMEgwlCE
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
09 Mayıs, 2026 00:22 tarihinde yayınlandı
0
0

İnebolu’da çiftçilere 124 bin adet sebze fidesi dağıtıldı

Kastamonu’nun İnebolu ilçesinde çiftçilere 124 bin 880 adet sebze fidesi dağıtıldı.

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yürütülen “Tarım Arazilerinin Kullanımının Etkinleştirilmesi Projesi” çerçevesinde İnebolu ilçesinde çiftçilere 70 bin 350 adet domates, 45 bin 570 adet biber, 8 bin 960 adet salatalık olmak üzere toplam 124 bin 880 adet fide dağıtıldı.

İnebolu İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü yerleşkesinde düzenlenen fide dağıtım törenine İnebolu Kaymakamı Necdet Uçar, İl Tarım ve Orman Müdürü Ahmet Kılıç ile çiftçiler katıldı.

Törende konuşan Kaymakam Uçar, 2026 yılı itibarıyla ilçede bin 473 çiftçinin Çiftçi Kayıt Sistemine dahil olduğunu ve fındık üretimi, örtü altı sebzecilik, arıcılık ve hayvancılık alanlarında ilçenin güçlü bir üretim kapasitesine sahip olduğunu vurguladı. Devletin tüm kurumlarının üreticilere verdiği desteklerin artarak sürdüğünü belirten Uçar, 2025 yılında çiftçilere 16,5 milyon TL destekleme ödemesi yapıldığını ve farklı projeler kapsamında binlerce fide ve sera desteği sağlandığını kaydetti.

Bizi sosyal medyadan takip edin