Yüksel Yıldırım: “Hedefimiz ilk 10 ve Avrupa” - Karabük Haber Postası
yuksel yildirim hedefimiz ilk 10 ve avrupa hebEQ7Du
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
05 Ocak, 2025 08:15 tarihinde yayınlandı
0
0

Yüksel Yıldırım: “Hedefimiz ilk 10 ve Avrupa”

SAMSUN (İHA) – Samsunspor Kulübü Lideri Yüksel Yıldırım, Trabzonspor maçının akabinde yaptığı açıklamada, “Hedefimiz katiyetle bundan sonra birinci 10 ve Avrupa. Adım adım gideceğiz” dedi.

Trendyol Üstün Lig’in 18. haftasında Samsunspor, alanında karşılaştığı Trabzonspor’u 2-1 mağlup etti. Maçın ardından Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Yıldırım, “Bu maçın sıkıntı olacağını esasen biliyorduk. Zira Karadeniz derbisi. Trabzonspor – Samsunspor maçları ebediyen hoş maçlar olmuştur. İki ekibin da amacı 3 puandı. Yeni yıla galibiyetle başlamak bizi çok şad eti. Bizim artık bu ligde amacımız var. Bu galibiyetle inanıyorum ki grup birinci yarıyı nitekim 3. sırada bitirecek” diye konuştu.

Takımın amaçlarına dair konuşan Lider Yıldırım, “Ocak ayındaki transfer periyodu her ne kadar bizim için kapalı olsa da maksadımız katiyen bundan sonra birinci 10 ve Avrupa. Adım adım gideceğiz. Diyecek fazla bir şey yok. Hoş bir maç oldu. Bu 3 puanı taraftarlarımıza armağan ediyorum. Ekibi tebrik ediyorum. Trabzonspor’a da muvaffakiyetler diliyorum. Onlar da istedi puan yahut puanlar almak lakin biz daha çok istedik. Sonuçta yüzü gülen biz olduk. Memnunuz. 2025 inşallah bu türlü gider” biçiminde konuştu.

Gelecek maçlardan da kelam eden Yıldırım, “Her maça puan ve puanlar için çıkıyoruz. Konutumuzda deplasmanda fark etmiyor. Haftaya da Kayseri maçı var. Ona da üç puanla çıkmak istiyoruz. Gerimizdeki rakibimiz Eyüpspor’la puan farkını üçe çıkardık. Onlar haftaya BAY geçecek. Biz Kayseri’de olacağız. Oradan puan yahut puanları alırsak yani birinci yarıyı tahminen üç puan tahminen altı puan bir farklı bitirirsek diyorum. Biz, ligin ikinci yarısında Samsun kentinin hayali olan Avrupa’ya gerçek yola çıkacağız” sözlerini kullandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
bolu belediyesi didik didik araniyor 3 kisi hakkinda daha gozalti karari verildi ugRbQOW5
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
04 Nisan, 2026 12:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Bolu Belediyesi didik didik aranıyor: 3 kişi hakkında daha gözaltı kararı verildi

Bolu Belediyesi’ne yönelik yürütülen ‘icbar suretiyle irtikap’ soruşturması kapsamında sabah saatlerinde belediye binasına gelen çok sayıda jandarma ekibi arama yapıyor. Soruşturma kapsamında 3 kişi hakkında gözaltı kararı verildiği öğrenildi.

Geçtiğimiz ay yürütülen ’icbar suretiyle irtikap’ soruşturması kapsamında Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ve Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Can tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Sabahın ilk ışıklarıyla birlikte jandarma ekipleri tarafından belediye binasına geniş çaplı arama başlatıldı. Jandarma, belediyenin bilgi işlem sorumlusu eşliğinde yaptığı aramalarda kurumdaki tüm bilgisayarları ve dijital materyalleri inceleme altına aldı.

Öte yandan soruşturma kapsamında 3 kişi hakkında daha gözaltı kararı verildiği öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin