Ihlas Haber Ajansı tarafından
16 Ekim, 2023 20:51 tarihinde yayınlandı /Güncelleme: 28.12.2023 11:58
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Yüksekova’da bedava dürüm izdihamı

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde yeni açılan bir iş yerinde bedava dürüm dağıtılması izdihama neden oldu.   İlçenin Cengiz Topel Caddesi üzerinde yeni açılan ve ücretsiz dürüm dağıtan bir iş yeri, kısa sürede vatandaşlarla dolup taştı. Gün içerisinde vatandaşlara 5 bin dürüm dağıtılırken, bu sayının akşam saatlerine kadar 8 bini bulacağı belirtildi.   İş yerin sahibi Atilla Karaman, 20 yıldır sektörde olduklarını belirterek, “Bugün için bedava dürüm dağıtacağımızı duyurduk. Bugün baya bir yoğunluk yaşandı. Şu ana kadar 5 bin dürüm dağıttık, akşama kadar 8 bin dürümü bulacak” dedi. (İHA)

blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
11 Nisan, 2025 04:52 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Ordu’da çöp ayrıştırma makinesine sıkışan genç hayatını kaybetti

Ordu’da, çöp ayrıştırma tesisinde makineye sıkışan genç hayatını kaybetti.
Olay, Altınordu ilçesinde bulunan çöp ayrıştırma tesisinde akşam saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, Soner Altun (26) isimli emekçi, çalışma esnasında kendisini iş makinesine kaptırdı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sıhhat takımları sevk edildi. Sıhhat gruplarının yaptıkları incelemenin akabinde Altun’un olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Hayatını kaybeden Soner Altun’un, Ünye ilçesinin Yenikent Mahallesi nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenildi.
Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Başkan Güler’den taziye mesajı
Öte yandan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler, toplumsal medya hesaplarından yayınladığı taziye bildirisinde, "Değerli mesai arkadaşımız Soner Altun kardeşimizin elim bir kaza sonucu vefat etmesinin derin hüznünü yaşıyoruz. Merhuma Allah’tan rahmet; ailesine, sevenlerine ve tüm çalışma arkadaşlarımıza sabır ve başsağlığı diliyorum. Ruhu şad, yeri cennet olsun" sözlerine yer verdi.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.