Yüksek kesimlerde kar yağışı yeniden etkisini gösteriyor – Karabük Haber Postası
Karabük Haber Postası

Karabük Haber Postası

Yüksek kesimlerde kar yağışı yeniden etkisini gösteriyor

Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Şubat, 2025 04:22 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Karabük kent merkezinde sağanak yağmur, yüksek bölümlerinde de kar yağışı tesirli oluyor.
Meteoroloji Genel Müdürlüğünün ikazlarının akabinde yüksek bölümlerde kar yağışı tekrar tesirli olmaya başladı. Sabah saatlerinden itibaren tesirli olan kar yağışı sonrası Karabük-Bartın kara yolunun 1030 rakımlı Ahmetusta Geçidi beyaza büründü.
Beyaz örtü nedeniyle ormanlarda görsel şölen oluşurken, karayolları takımları bölgede aksiliklere karşı çalışma başlattı.
Öte yandan kent merkezinde de sağanak yağmur tesirini gösteriyor.

Cevap Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Çaycuma’da kar ve buz etkisi nedeniyle otomobil şarampole devrildi

Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Şubat, 2025 12:37 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde tesirini arttıran kar yağışı ve buzlanma beraberinde trafik kazalarını getirmeye devam ediyor. İlçenin Filyos-Dereciören mevkiinde bir araba buzlanma nedeniyle denetimi kaybederek şarampole devrildi.
Edinilen bilgiye nazaran, kaza sabah saatlerinde meydana geldi. Çaycuma-Filyos karayolunun Derecikören-Çömlekçi yolunda alternatif olarak açılan yolda kar yağışı ve buzlanma nedeniyle bir araç direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole devrildi.
Kazanın akabinde olay yerine 112 Acil Sıhhat ve jandarma grupları sevk edildi. Kaza sonucu şoför kazayı hafif sıyrıklarla atlattığı öğrenildi. Önlem gayeli olay yerinde sıhhat takımları tarafından yaralıya birinci müdahalesinin yapılmasının akabinde ambulansla Çaycuma Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
Öte yandan kazanın meydana geldiği yola gruplar sevk edilerek kar ve buz nedeniyle kapalı olan yolu açma çalışmalarının devam ettiği öğrenilirken, azayla ilgili soruşturma devam ediyor. Ayrıyeten Çaycuma-Bartın kara yolunun Saltukova Hacılar mevkiinde de bir tır, kar ve buz nedeniyle trafiği kilitleme noktasına getirdi. Uzun araç kuyruklarının oluştuğu mevkiin de takımlarca denetimli çalışma başlatıldı.

Cevap Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.