Reklam
Reklam

YRP Merkez İlçe Başkanı Emre Ulu Oldu

6716371c4f8ef
Ramazan Öztürk Avatarı
Ramazan Öztürk tarafından
21 Ekim, 2024 14:12 tarihinde yayınlandı
0

Yeniden Refah Partisi (YRP) Karabük Merkez İlçe Başkanlığı’nın 3. Olağan Kongresi gerçekleştirildi. Kongrede Emre Ulu, Karabük Merkez İlçe Başkanlığına seçildi.

Kongrede konuşan Kocaeli Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Aşıla, partinin hedeflerine ve yerel kalkınmaya dair önemli mesajlar verdi. Aşıla, Karabük’teki sorunların çözümünde Emre Ulu’nun liderliğindeki teşkilatın büyük katkılar sağlayacağını belirtti.
Merkez İlçe Başkanı Emre Ulu, yaptığı konuşmada kendisine duyulan güven için teşekkür ederek, Merkez İlçe Teşkilatı olarak Karabük’ün kalkınması ve bölge halkının taleplerinin karşılanması için var gücüyle çalışacaklarını ifade etti. Ulu, halkla iç içe bir yönetim anlayışı benimseyerek, parti içindeki dayanışmayı güçlendirecek projelere imza atmayı hedeflediklerini söyledi.
Yeni dönemde Merkez İlçe Teşkilatı’nın daha aktif bir rol üstleneceğini belirten Ulu, Karabük’ün ihtiyaçlarına çözüm odaklı yaklaşımlar geliştireceklerini de sözlerine ekledi.

671637230700e
Bizi sosyal medyadan takip edin

Kozlu’da şehit babaları unutulmadı

kozluda sehit babalari unutulmadi meQY5QUk
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
20 Haziran, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Zonguldak Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne bağlı Kozlu Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü, Babalar Günü kapsamında anlamlı bir etkinliğe imza attı.

Kozlu Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Sacide Kilci ve kurum personelleri, ilçede ikamet eden şehit babalarını evlerinde ziyaret ederek Babalar Günü’nü kutladı. Gerçekleştirilen ziyaretlerde şehit aileleriyle yakından ilgilenen ekipler, devletin her zaman yanlarında olduğunu bir kez daha vurguladı.

Duygusal anların yaşandığı ziyaretlerde, şehit babalarına çeşitli hediyeler takdim edilirken, ailelerin talep ve görüşleri de dinlendi.

Kozlu Sosyal Hizmet Merkezi yetkilileri, şehit ailelerinin ve gazilerin her zaman öncelikleri arasında yer aldığını belirterek, bu tür ziyaretlerin devam edeceğini ifade etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin