Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı'nın açıkladığı verilere göre son bir yılda en çok üye kaybeden parti AK Parti olurken, en çok üye kazanan parti ise Yeniden Refah Partisi oldu. Oransal olarak en büyük düşüş İYİ Parti’de gerçekleşti.
Yeniden Refah Partisi Yargıtay’ın açıkladığı verilere göre Türkiye’nin en çok büyüyen partisi oldu. Diğer partilere oranla 96.376 üye artışıyla 365.767 üyeye ulaşan Yeniden Refah %36 büyüme ile rekor kırdı.
14 Mayıs milletvekili seçimlerinde 5 milletvekili çıkaran Yeniden Refah Partisi 31Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçimleri için adaylarını belirlemeye devam ediyor. Her gün saha çalışmalarında bulunan Parti üye çalışmalarında ilk sırayı almayı başardı.
Yeniden Refah Partisi hem Türkiye de hem de Karabük’te bir rekora imza attı. Karabük Yeniden Refah Partisi İl Başkanlığı Aralık ayında ülke genelinde üye sayısını artırarak 1.sırayı aldı.
Genel Başkan Dr. Fatih Erbakan, Yeniden Refah Partisi İl Başkanı İsmail Özer ve Yönetim Kuruluna gösterdiği başarılardan dolayı teşekkür plaketi takdim etti. (Yusuf Korkmaz)
Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, GSB (Gençlik ve Spor Bakanlığı) Burs ve Öğrenim Kredisi başvurularının başladığını duyurdu.
Bakan Bak, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, öğrencilerin beklediği müjdeyi verdi. Bakan Bak, başvuruların e-Devlet kapısı üzerinden alınmaya başlandığını ve son başvuru tarihinin 17 Ekim saat 23.59 olduğunu belirtti.
Öğrenciler ve aileleri için önemli bir finansal destek sağlayan GSB Burs ve Öğrenim Kredisi'ne başvurular, dijital devletin imkanlarıyla kolaylaştırılıyor. İlgili tüm öğrencilerin, başvuru sürecini e-Devlet sistemi üzerinden güvenle tamamlamaları gerekiyor. Bakan Bak, paylaşımında gençlere başarılar diledi.