YRP Karabük'te Üye Sayısını Artırdı - Karabük Haber Postası
Yusuf Korkmaz Avatarı
Yusuf Korkmaz tarafından
08 Ocak, 2024 13:08 tarihinde yayınlandı
0
0

YRP Karabük’te Üye Sayısını Artırdı

Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı’nın açıkladığı verilere göre son bir yılda en çok üye kaybeden parti AK Parti olurken, en çok üye kazanan parti ise Yeniden Refah Partisi oldu. Oransal olarak en büyük düşüş İYİ Parti’de gerçekleşti.

Yeniden Refah Partisi Yargıtay’ın açıkladığı verilere göre Türkiye’nin en çok büyüyen partisi oldu. Diğer partilere oranla 96.376 üye artışıyla 365.767 üyeye ulaşan Yeniden Refah %36 büyüme ile rekor kırdı.
14 Mayıs milletvekili seçimlerinde 5 milletvekili çıkaran Yeniden Refah Partisi 31Mart tarihinde yapılacak olan  yerel seçimleri için adaylarını belirlemeye devam ediyor. Her gün saha çalışmalarında bulunan Parti üye çalışmalarında ilk sırayı almayı başardı.
Yeniden Refah Partisi hem Türkiye de hem de Karabük’te bir rekora imza attı. Karabük Yeniden Refah Partisi İl Başkanlığı Aralık ayında ülke genelinde üye sayısını artırarak 1.sırayı aldı.
Genel Başkan Dr. Fatih Erbakan, Yeniden Refah Partisi İl Başkanı İsmail Özer ve Yönetim Kuruluna gösterdiği başarılardan dolayı teşekkür plaketi takdim etti. (Yusuf Korkmaz)

YRP jpg

Bizi sosyal medyadan takip edin
boluda yanik kokusu itfaiye ekiplerini harekete gecirdi wzGGhr5e
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Mart, 2026 20:22 tarihinde yayınlandı
0
0

Bolu’da yanık kokusu itfaiye ekiplerini harekete geçirdi

Bolu’da vatandaşların sokakta aldığı yanık kokusu itfaiye ekiplerini harekete geçti. Yapılan kontrollerde herhangi bir olumsuzluğa rastlanmadı.

Tabaklar Mahallesi Güzey Sokak üzerindeki vatandaşlar yoğun bir yanık kokusu aldı. 112 Acil Çağrı Merkezi’ne yapılan ihbar üzerine adrese itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa sürede bölgeye gelen ekipler, iş merkezi ve çevredeki binalarda detaylı inceleme yaptı. Yapılan kontrollerde herhangi bir yangın ya da olumsuz duruma rastlanmadı. Ekipler, incelemelerin ardından olay yerinden ayrıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin