YRP Karabük İl Yönetimine Yeni İsim

Karabük'te uzun yıllardır çalışma hayatı ve sendikal faaliyetleriyle tanınan Ali Bilen, Yeniden Refah Partisi (YRP)  Karabük İl Yönetimi'nde yer aldı.

Berkay Doğan tarafından
07 Ocak, 2025 12:35 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Partiye katılımı, İl Başkanı İsmail Özer tarafından takdim edilen rozetle resmileşti. Ali Bilen, Karabük halkına ve partiye hizmet etme heyecanını dile getirdi.

Safranbolu’da ilk, orta ve lise öğrenimini tamamlayan Ali Bilen, 1998 yılında Kardemir A.Ş.’de çalışma hayatına başladı. Sendikal alanda da aktif bir rol üstlenen Bilen, 2006 yılında Özçelik-İş Sendikası Haddehaneler Müdürlüğü Lokal Başkanlığı görevine getirildi.

2011 yılında Şube Teşkilat Sekreteri olarak görev yapmaya başlayan ve iki dönem bu görevde bulunan Bilen, 2017 yılında Şube Mali Sekreteri olarak sendikal kariyerini sürdürdü. Sendikal çalışmalarda 15 yıllık bir deneyime sahip olan Bilen, 2024 yılının Eylül ayında Kardemir’den emekli oldu.

Sendikal alandaki bilgi birikimi ve Karabük’e olan hizmet tutkusu ile Ali Bilen, Yeniden Refah Partisi Karabük İl Yönetimi’nde görev alarak siyasi arenada aktif bir rol üstlenmeye başladı. İl Başkanı İsmail Özer, Ali Bilen’in partiye katılımının Yeniden Refah Partisi’ne güç katacağını belirterek kendisine başarılar diledi.

Eflani’nin Donan Gölleri Havadan Görüntülendi

Karabük'ün Eflani ilçesinde yüzeyi buz tutan göller dron ile görüntülendi.

Ihlas Haber Ajansı tarafından
25 Şubat, 2025 21:39 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Eflani ilçesi kar yağışının artından beyaz örtüyle kaplandı. Hava sıcaklıklarının sıfırın altında eksi 21 dereceyi gördüğü ilçedeki Bostancılar, Kadıköy ve Ortakçılar göletlerinin yüzeyleri dondu. Buzla kaplanan ve kartpostallık görüntüler ortaya çıkaran göller dron ile görüntülendi.

Cevap Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.