Reklam
Reklam
677cf54639530
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
07 Ocak, 2025 12:35 tarihinde yayınlandı
0

YRP Karabük İl Yönetimine Yeni İsim

Karabük’te uzun yıllardır çalışma hayatı ve sendikal faaliyetleriyle tanınan Ali Bilen, Yeniden Refah Partisi (YRP)  Karabük İl Yönetimi’nde yer aldı.

Partiye katılımı, İl Başkanı İsmail Özer tarafından takdim edilen rozetle resmileşti. Ali Bilen, Karabük halkına ve partiye hizmet etme heyecanını dile getirdi.

Safranbolu’da ilk, orta ve lise öğrenimini tamamlayan Ali Bilen, 1998 yılında Kardemir A.Ş.’de çalışma hayatına başladı. Sendikal alanda da aktif bir rol üstlenen Bilen, 2006 yılında Özçelik-İş Sendikası Haddehaneler Müdürlüğü Lokal Başkanlığı görevine getirildi.

2011 yılında Şube Teşkilat Sekreteri olarak görev yapmaya başlayan ve iki dönem bu görevde bulunan Bilen, 2017 yılında Şube Mali Sekreteri olarak sendikal kariyerini sürdürdü. Sendikal çalışmalarda 15 yıllık bir deneyime sahip olan Bilen, 2024 yılının Eylül ayında Kardemir’den emekli oldu.

Sendikal alandaki bilgi birikimi ve Karabük’e olan hizmet tutkusu ile Ali Bilen, Yeniden Refah Partisi Karabük İl Yönetimi’nde görev alarak siyasi arenada aktif bir rol üstlenmeye başladı. İl Başkanı İsmail Özer, Ali Bilen’in partiye katılımının Yeniden Refah Partisi’ne güç katacağını belirterek kendisine başarılar diledi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
vali arslan kurban bagisini kizilaya yapti YEwCIdKQ
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
14 Mayıs, 2026 16:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Vali Arslan, kurban bağışını Kızılay’a yaptı

Bartın Valisi Nuırtaç Arslan, kurbanın kesilerek ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere Kızılay’a bağışladı.

Türk Kızılayı Bartın Şubesi Başkanı Nihat Aydın ve yönetim kurulu üyeleri, Vali Nurtaç Arslan’ı makamında ziyaret ederek, bayram öncesi yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verdi. Çalışmaları dikkatle dinleyen Bartın Valisi Nurtaç Arslan, Türk Kızılayı’nın “Kurban Bereketini Yıl Boyu Yaşatıyorsan Hilal Olsun Türkiye” kampanyasına katılarak kurban bağışında bulundu. Arslan’ın talebi üzerine bağış ve vekalet işlemleri makamda tamamlandı. Vali Nurtaç Arslan, Şube Başkanı Nihat Yalçın Vali Arslan ile istişarelerde bulunarak özellikle Kurban Bayramı gibi zamanlarda ihtiyaç sahiplerine yapılan en küçük yardımın bile önemli olduğunu kaydetti. Vali Arslan Türk Kızılay’ının yürüttüğü misyona dikkat çekerek, herkesi kurban bağışına davet etti. Kızılay Başkanı Nihat Yalçın ve beraberindeki Kızılay ekibi Vali Arslan’a bu paylaşımcı ve yardımseverlik örneği için teşekkür etti. Başkan Nihat Yalçın, “Kurban Bayramı öncesi bağış kampanyalarını sürdürmeye ve iyiliğe vesile olmayı sürdürüyoruz. Sayın Valimize, vekaletle yaptığı kurban bağışı için teşekkür ediyoruz. Güzel örneklerin ve yardımların çoğaldığı ve birbirimize iyi geldiğimiz bir Bartın’da yaşamak için şehrin önde gelen isimlerinin bu yolda örnek olması büyük önem taşıyor. Birlik ve beraberliğin yanı sıra yardımseverliği ile de öne çıkan şehrimizde insanlar kurban bağışında gerçekten göz ardı edilmeyecek oranda ilgi gösteriyor. Destek olan herkese teşekkür ediyoruz, Allah-ü Teala, ibadetlerini, dualarını ve niyetlerini hayırlı eylesin. İsteyen herkesi Kızılay’ımızın uzattığı, bu yardım, destek elini tutmaya ve ihtiyaç sahiplerine de bayram yaptırmaya davet ediyoruz’’ dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin