Aylin Sarıoğlu tarafından
16 Ocak, 2025 10:25 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 1

YRP  İl Başkanı Özer’den Abidin Ertekin’e Sert Tepki

Yeniden Refah Partisi (YRP) Karabük İl Başkanı İsmail Özer, Abidin Ertekin’in partiden istifası sonrası yaptığı açıklamada, Ertekin’in tutumunu eleştirdi. Özer, Ertekin’in partiden ayrılmasına rağmen Karabük İl Genel Meclis Üyeliği görevinden istifa etmemesini “etik dışı” olarak nitelendirdi.

Abidin Ertekin’in YRP’den istifa ederek başka bir siyasi partiye geçiş yaptığını hatırlatan Özer, “Partimizden istifa eden bir kişinin, partimizin emekleriyle elde ettiği bir görevde bulunması kabul edilemez. İl Genel Meclis Üyeliği görevi, partimizin bağlılık ve temsil yeteneği doğrultusunda yürütülmesi gereken bir görevdir. Bu nedenle, Ertekin’in İl Genel Meclis Üyeliği görevinden de istifa etmesini bekliyoruz” dedi.

Özer, Karabük teşkilatının, gecesini gündüzüne katarak çalışan bir ekipten oluştuğunu vurgulayarak, “YRP Karabük teşkilatı olarak, bu görevin partimizin ilkeleri doğrultusunda hareket eden bir başka üyemiz tarafından devam ettirilmesi gerektiğine inanıyoruz. Abidin Ertekin’in mevcut tutumu, partimize emek veren teşkilat mensuplarımıza ve ona oy veren vatandaşlara karşı büyük bir saygısızlık olarak değerlendirilmiştir” ifadelerini kullandı.

Açıklamasında, Karabük teşkilatının çalışmalarına kararlılıkla devam ettiğini belirten Özer, “Milletimizin teveccühü ile yolumuza emin adımlarla ilerliyoruz. Bu süreçte dik duran, emek veren tüm teşkilat üyelerimize teşekkür ediyoruz” dedi.

Abidin Ertekin’in İl Genel Meclis Üyeliği görevini bırakması gerektiğini kamuoyu önünde bir kez daha vurgulayan Özer, teşkilat mensuplarının ve halkın bu durum karşısında büyük bir şaşkınlık yaşadığını dile getirdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorumlar

  1. Mustafa yavuz

    Ak parti den ne karşılığı dava yı sattı zaten böyle insanlarla yola devam etmenin bir anlamı yok adam satın alarak güç elde edilmez bugün y.r.p.sini satan yarın ak parti yide satar

Yeni yorumlara kapalı.

blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
03 Mayıs, 2025 04:45 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Fransa’daki yangında hayatını kaybeden 3 kardeş Rize’ye getirildi

Fransa’nın Strasbourg kenti yakınlarındaki Brumath’ta çıkan yangında hayatını kaybeden 3 kız kardeşin cenazeleri memleketi Rize’ye getirildi.
Fransa’nın Strasbourg kenti yakınlarındaki Brumath’ta yaşayan Rize’nin Ardeşen ilçesi nüfusuna kayıtlı İbrahim Kuru ve Ayşe Tutan Kuru çiftinin meskeninde 27 Nisan 2025 Pazar günü, sebebi şimdi bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangın esnasında konutta bulunan Ecrin Kuru (13) ve kız kardeşi Hatice Kuru (11) hayatını kaybederken, ağır yaralanan kardeşleri Melek Kuru (5) ise kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere karşın kurtarılamayarak hayatını kaybetmişti. Strasbourg’tan aktarmalı uçak ile Trabzon Havalimanı’na, akabinde da karayolu ile Rize’ye getirilen 3 kardeşin cenazesi Kaçkar Devlet Hastanesi Morgu’na kaldırıldı. Kardeşlerin cenazesi bugün öğlen namazının akabinde memleketleri Ardeşen ilçesi Merkez Camii’inde kılınarak defnedilecek.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.