YRP Hürriyet Caddesi’nde Halkla Buluştu  - Karabük Haber Postası
673c80fa2ce30
Ramazan Öztürk Avatarı
Ramazan Öztürk tarafından
19 Kasım, 2024 15:13 tarihinde yayınlandı
0
0

YRP Hürriyet Caddesi’nde Halkla Buluştu 

Yeniden Refah Partisi (YRP) Karabük İl Başkanlığı, Hürriyet Caddesi’nde düzenlediği üye çalışmasıyla vatandaşlarla bir araya geldi. Parti yöneticileri ve gönüllü ekiplerin katıldığı etkinlikte, partinin projeleri, hedefleri ve vizyonu halka tanıtıldı.

Etkinlik sırasında partililer, vatandaşların görüş ve taleplerini dinledi. Karabüklüler, Yeniden Refah Partisi’nin halka yönelik çalışmaları ve geleceğe dair projelerine ilgi göstererek desteklerini ifade etti.

Karabük İl Başkanı İsmail Özer, etkinlikte yaptığı konuşmada, “Halkımızla iç içe olmak, onların ihtiyaçlarını ve beklentilerini dinlemek en büyük önceliğimiz. Karabük’te gördüğümüz ilgi ve destek, doğru yolda olduğumuzun bir göstergesidir” dedi.

Yeniden Refah Partisi İl Başkanı İsmail Özer,  halkla doğrudan iletişim kurarak çalışmaların sürdürüleceğini ve bu tür etkinliklerle vatandaşlarla bağlarını güçlendireceklerini ifade etti. Program sonunda, partiye yeni üyelerin katılımıyla destek büyürken, etkinliğin il genelinde ve diğer bölgelerde de devam edeceği belirtildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
kendini savci olarak tanitip yasli kadinin altinlarini alan 2 supheli yakalandi ay1EcpBA
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
17 Nisan, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Kendini savcı olarak tanıtıp yaşlı kadının altınlarını alan 2 şüpheli yakalandı

Bolu’da, kendilerini polis ve savcı olarak tanıtıp, “Kimlik bilgileriniz terör örgütünün eline geçti” yalanıyla 71 yaşındaki kadını 350 bin TL dolandıran 2 şahıs, polis ekiplerinin 250 saatlik güvenlik kamerası incelemesi sonucu İstanbul’da yakalandı. Adliyeye sevk edilen şüpheliler, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Olay, 7 Nisan’da Bolu il merkezinde meydana geldi. İddiaya göre, 71 yaşındaki F.A.’yı telefonla arayarak kendilerini polis ve savcı olarak tanıtan şüpheliler, yaşlı kadını “Kimlik bilgileriniz terör örgütünün eline geçti” diyerek korkuttu. Paniğe kapılan F.A., toplam 350 bin TL değerindeki nakit para ve ziynet eşyasını ikametine gelen dolandırıcılara elden teslim etti. Bir süre sonra dolandırıldığını anlayan yaşlı kadının ihbarı üzerine Bolu İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri harekete geçti.

250 saat kamera izlemesi

Şüphelilerin yakalanması için geniş çaplı araştırma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, bölgedeki çok sayıda güvenlik kamerasını ve şüpheli aracı mercek altına aldı. Yaklaşık 250 saatlik kamera kaydını saniye saniye izleyen polis, olayı gerçekleştirenlerin F.A. (30) ve P.E. (42) olduğunu tespit etti. Şüphelilerin İstanbul’un Esenyurt ilçesinde olduğunu belirleyen ekipler, 16 Nisan’da iki farklı adrese eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyonda F.A. ve P.E. yakalanarak gözaltına alındı. Bolu’ya getirilen ve emniyetteki işlemleri tamamlanan biri kadın olmak üzere 2 şüpheli, sevk edildikleri adliyede çıkarıldıkları mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin