Reklam
Reklam
yr2
Asuman Doğan Avatarı
Asuman Doğan tarafından
25 Nisan, 2025 16:11 tarihinde yayınlandı
0

YRP Genel Başkan Vekili Prof. Dr. Doğan Aydal Karabük’e Geliyor

Yeniden Refah Partisi Karabük teşkilatı, 3. Olağan İl Kongresi’ni büyük bir coşkuyla gerçekleştirmeye hazırlanıyor.

27 Nisan Pazar günü saat 13.00’te Yenişehir Vali Nafiz Kayalı Kongre Salonu’nda düzenlenecek olan kongreye, Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Vekili Prof. Dr. Doğan Aydal da katılım sağlayacak.

“Maden Jeolojisi Yüksek Mühendisi” olan Aydal; madencilik, enerji politikaları, uzaktan algılama ve coğrafi bilgi sistemleri konularındaki uzmanlığıyla Türkiye’de sayılı akademisyenler arasında yer alıyor. Siyasi vizyonuyla olduğu kadar bilimsel geçmişiyle de öne çıkan Aydal, Karabük halkıyla buluşarak hem kongre sürecine destek verecek hem de partililere hitap edecek. “Adalet için geliyoruz; çünkü Biz Farklıyız!” sloganıyla yola çıkan Karabük teşkilatı, kongreye tüm halkı davet etti. Kongrenin, bölgedeki siyasi heyecanı artırması ve partinin Karabük’teki vizyonunu daha da ileri taşıması bekleniyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
xaxaxaxaxxaxa
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
13 Mayıs, 2026 14:53 tarihinde yayınlandı
0

KTSO’ya DMO bilgilendirme ziyareti

Devlet Malzeme Ofisi Bursa Şube Müdürü Atıf Al, Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Çapraz’ı ziyaret etti. Görüşmede KTSO Genel Sekreteri Hasan Kaya de hazır bulundu.

Ziyarette, Devlet Malzeme Ofisi’nin alım ve tedarik süreçleri ile kamu tedarik sistemine entegrasyon konuları ele alındı. DMO Bursa Şube Müdürü Atıf Al, özellikle yerel firmaların kamu alımlarında daha etkin rol üstlenebilmesi için gerekli başvuru kriterleri ve dikkat edilmesi gereken hususlar hakkında bilgi verdi. Al ayrıca, DMO’nun işleyiş mekanizması ve tedarik süreçlerine ilişkin kapsamlı değerlendirmelerde bulundu.

Görüşmede kamu kurumları ile özel sektör arasındaki iş birliğinin geliştirilmesi, tedarik süreçlerinde kalite ve sürdürülebilirlik anlayışının güçlendirilmesi ile Karabük firmalarının kamu tedarik zincirinde daha fazla yer alması konuları da gündeme geldi. Karşılıklı fikir alışverişi şeklinde geçen toplantıda, kamu alımlarında doğru bilgilendirme ve kurumsal iş birliğinin önemine dikkat çekildi.

KTSO Başkanı Fatih Çapraz ise nazik ziyaretleri ve paylaştığı bilgiler dolayısıyla DMO Bursa Şube Müdürü Atıf Al’a teşekkür ederek, 100 yıllık köklü geçmişe sahip Devlet Malzeme Ofisi’nin kuruluş yıl dönümünü kutladı.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin