Reklam
Reklam
yr2
Asuman Doğan Avatarı
Asuman Doğan tarafından
25 Nisan, 2025 16:11 tarihinde yayınlandı
0

YRP Genel Başkan Vekili Prof. Dr. Doğan Aydal Karabük’e Geliyor

Yeniden Refah Partisi Karabük teşkilatı, 3. Olağan İl Kongresi’ni büyük bir coşkuyla gerçekleştirmeye hazırlanıyor.

27 Nisan Pazar günü saat 13.00’te Yenişehir Vali Nafiz Kayalı Kongre Salonu’nda düzenlenecek olan kongreye, Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Vekili Prof. Dr. Doğan Aydal da katılım sağlayacak.

“Maden Jeolojisi Yüksek Mühendisi” olan Aydal; madencilik, enerji politikaları, uzaktan algılama ve coğrafi bilgi sistemleri konularındaki uzmanlığıyla Türkiye’de sayılı akademisyenler arasında yer alıyor. Siyasi vizyonuyla olduğu kadar bilimsel geçmişiyle de öne çıkan Aydal, Karabük halkıyla buluşarak hem kongre sürecine destek verecek hem de partililere hitap edecek. “Adalet için geliyoruz; çünkü Biz Farklıyız!” sloganıyla yola çıkan Karabük teşkilatı, kongreye tüm halkı davet etti. Kongrenin, bölgedeki siyasi heyecanı artırması ve partinin Karabük’teki vizyonunu daha da ileri taşıması bekleniyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
alaplida saganak ulasimi felc etti iEHq3uVt
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
22 Mayıs, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Alaplı’da sağanak ulaşımı felç etti

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde etkili olan sağanak yağış, Zonguldak-İstanbul kara yolunda ulaşımı olumsuz etkiledi.

Sabah saatlerinde başlayan ve giderek şiddetini artıran yağış sonrası, özellikle duble yol köprü güzergâhında su birikintileri oluştu. Yolda ilerlemekte zorlanan sürücüler nedeniyle trafik zaman zaman durma noktasına gelirken, bazı araçlar suyla kaplanan bölgede mahsur kaldı.

Sağanak yağışın etkisiyle Alaplı-Akçakoca istikametindeki kara yolunun bazı bölümleri kısa sürede sular altında kaldı. Araç sürücüleri ilerlemekte güçlük çekerken, bölgede uzun araç kuyrukları oluştu. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen Alaplı İtfaiye ekipleri, yolda güvenlik önlemleri alarak su tahliye çalışması başlattı. Ekiplerin, yolun yeniden güvenli şekilde ulaşıma açılması için çalışmalarını sürdürdüğü öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin