YRP Genel Başkan Vekili Prof. Dr. Doğan Aydal Karabük'e Geliyor - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
yr2
Asuman Doğan Avatarı
Asuman Doğan tarafından
25 Nisan, 2025 16:11 tarihinde yayınlandı
0
0

YRP Genel Başkan Vekili Prof. Dr. Doğan Aydal Karabük’e Geliyor

Yeniden Refah Partisi Karabük teşkilatı, 3. Olağan İl Kongresi’ni büyük bir coşkuyla gerçekleştirmeye hazırlanıyor.

27 Nisan Pazar günü saat 13.00’te Yenişehir Vali Nafiz Kayalı Kongre Salonu’nda düzenlenecek olan kongreye, Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Vekili Prof. Dr. Doğan Aydal da katılım sağlayacak.

“Maden Jeolojisi Yüksek Mühendisi” olan Aydal; madencilik, enerji politikaları, uzaktan algılama ve coğrafi bilgi sistemleri konularındaki uzmanlığıyla Türkiye’de sayılı akademisyenler arasında yer alıyor. Siyasi vizyonuyla olduğu kadar bilimsel geçmişiyle de öne çıkan Aydal, Karabük halkıyla buluşarak hem kongre sürecine destek verecek hem de partililere hitap edecek. “Adalet için geliyoruz; çünkü Biz Farklıyız!” sloganıyla yola çıkan Karabük teşkilatı, kongreye tüm halkı davet etti. Kongrenin, bölgedeki siyasi heyecanı artırması ve partinin Karabük’teki vizyonunu daha da ileri taşıması bekleniyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
tutuklandigini ogrenen supheli adliyede camdan atladi ByTLcvgm
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
29 Nisan, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Tutuklandığını öğrenen şüpheli adliyede camdan atladı

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde uyuşturucu ticareti suçlamasıyla gözaltına alınan S.K., çıkarıldığı mahkemede tutuklandığını öğrendikten sonra adliye binasında camdan atlayarak ağır yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, S.K.’nın adresinde yapılan aramada yaklaşık 100 gram uyuşturucu madde ile 45 adet extacy hap ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheli, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

İddiaya göre, gece saatlerinde avukatına intihar edebileceğini söylediği öne sürülen S.K., sabah saatlerinde sulh ceza hakimliğindeki işlemlerinin ardından tutuklandığını öğrenince panik halde koşarak adliye binasının camından kendini aşağı bıraktı.

Saat 11.30 sıralarında meydana gelen olayda ağır yaralanan S.K., olay yerine çağrılan sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. Şüphelinin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin