Karabük Postası tarafından
19 Ağustos, 2022 07:08 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Yorulan çiftçinin elinden aldığı tırpanla ot biçti

AK Parti Karabük Milletvekili Niyazi Güneş, ‘Yüz Yüze 100 Gün’ programları çerçevesinde sürdürdüğü köy ziyaretinde eline aldığı tırpanla ot biçti. AK Parti Karabük teşkilatı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla başlatılan ‘Yüz Yüze 100 Gün’ programları çerçevesinde ziyaretlerini sürdürüyor. Milletvekili Niyazi Güneş beraberindeki Ovacık Belediye Başkanı Yakup Narter, İlçe Başkanı Ahmet Şahin, İl Genel Meclis üyeleri Ahmet Tam ve Halil Aydın ile İmanlar, Hatipoğlu, Doğanlar, Koltuk, Kışla, Belen, Erkeç (Şamlı Mahallesi), Yaka, Taşoğlu ve Çatak köylerini ziyaret etti. Köydeki vatandaşların sorunlarını ve taleplerini tek tek dinleyen Güneş, tarlada ot biçen çiftçilerle de görüştü. Beraberindekilerle kolları sıvayan Güneş, eline aldığı tırpanla bir süre ot biçti. AK Parti'nin kurulduğu günden beri vatandaşın derdiyle dertlendiğini ifade eden Güneş, talep ve sorunların en kısa sürede giderilmesi için gerekli çalışmaları yapacaklarını belirtti. (İHA)

blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
13 Nisan, 2025 00:07 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Ülkeye kaçak yollarla giren 4 şahıs ormanlık alanda donmak üzereyken bulundu

Artvin’in Gürcistan hududunda, yasa dışı yollarla Türkiye’ye giriş yaptıktan sonra ormanlık alanda kaybolan ve donma tehlikesi geçiren 4 şahıs, jandarma takımlarının operasyonuyla kurtarıldı.
Olay, 9 Nisan 2025 tarihinde saat 18.30 sıralarında meydana geldi. Gürcistan hudut sınırından Türkiye’ye kaçak yollardan giriş yaptığı tespit edilen şahısların, kar yağışı nedeniyle ormanlık alanda kaybolduğu ihbarı üzerine bölgeye Jandarma Komando, Asayiş ve Jandarma Arama Kurtarma (JAK) timleri sevk edildi.
Sarp ve şiddetli arazi kurallarında yürütülen çalışmalar sonucunda donmak üzere olan 4 kişi bulunarak hastaneye kaldırıldı. Yapılan tedavilerinin akabinde taburcu edilen şahıslar, jandarma tarafından gözaltına alındı. Haklarında başlatılan isimli sürecin tamamlanmasının akabinde mahkemeye çıkarılan kaçak göçmenler, tutuklanarak Artvin Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’na gönderildi.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.