Yöresel Gurme Fuarı Karabük’te Ziyaretçilerini Bekliyor - Karabük Haber Postası
678a5eed768f4
Haber Merkezi Avatarı
Haber Merkezi tarafından
17 Ocak, 2025 16:45 tarihinde yayınlandı
0
0

Yöresel Gurme Fuarı Karabük’te Ziyaretçilerini Bekliyor

Türkiye’nin 81 iline ait yöresel ürünlerin sergilendiği Yöresel Gurme Fuarı, Karabük’te Kares AVM’de kapılarını açtı.

19 Ocak’ta sona erecek olan fuar, yerel lezzetleri keşfetmek isteyenler için eşsiz bir fırsat sunuyor.

Fuarın koordinatörlüğünü üstlenen Zeynep Şahin, bu etkinliği Karabük’e getirdiği için büyük bir heyecan duyduğunu belirtti. Şahin, “Kastamonu’da bir kafenin işletmecisiyim ve son birkaç yıldır Gurme Yöresel Fuarları düzenliyorum. Karabük’te gerçekleştirdiğimiz bu fuar, Türkiye’nin dört bir yanından gelen üreticileri bir araya getiriyor. Siirt’ten Batman’a, Diyarbakır’dan Urfa’ya, Afyon’dan Kahramanmaraş’a kadar birçok il ve ilçenin yöresel lezzetlerini burada bulabilirsiniz” dedi.

Ziyaretçiler, fuar alanında yer alan stantlarda, Türkiye’nin 7 bölgesinin özgün tatlarını deneyimleme fırsatı buluyor. Zeynep Şahin, “Karabük halkının fuara gösterdiği ilgi bizi çok mutlu etti. Yöresel lezzetlerimizin tanıtılması ve bu ürünlerin daha geniş kitlelere ulaşması için elimizden geleni yapıyoruz. Özellikle Kares AVM yönetimine destekleri için teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Fuarın sona ermesinin ardından, Yöresel Gurme Fuarı’nın bir sonraki durağı Kastamonu olacak. Zeynep Şahin, “Gurme Yöresel Fuarları olarak, Türkiye’nin farklı şehirlerinde bu tür etkinlikler düzenlemeye devam edeceğiz. Amacımız, yerel ürünleri ve kültürleri tanıtmak, üreticilerle tüketicileri buluşturmak” diye ekledi. Yöresel Gurme Fuarı, hem lezzet keşifleri yapmak hem de geleneksel üreticilere destek olmak isteyenler için kaçırılmayacak bir etkinlik olarak öne çıkıyor. Karabük’te yaşayan herkes, bu zengin çeşitliliği görmek ve tadına bakmak için fuara bekleniyor.

Haberin videosu için tıklayınız.

Bizi sosyal medyadan takip edin
karabukte uyusturucu ve tefecilik operasyonu deAekS9T
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
02 Nisan, 2026 20:45 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük’te uyuşturucu ve tefecilik operasyonu

Karabük’te jandarma ekiplerince düzenlenen operasyonlarda uyuşturucu madde ile tefecilik suçuna ilişkin çeşitli deliller ele geçirildi.

Karabük Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince yürütülen çalışmalar kapsamında,Karabük merkezde gerçekleştirilen faaliyette 3 şüphelinin üzerinde ve aracında adli arama yapıldı. Aramalarda 3,17 gram sentetik kannabinoid (bonzai) ile 61 adet sentetik ecza hap ele geçirildi.

Öte yandan, Karabük merkezde tefecilik suçuna yönelik operasyonda 2 şüphelinin ikametinde yapılan aramada 1 adet dolu senet, 1 adet boş senet, borç-alacak kayıtlarının bulunduğu 2 adet kağıt ve 1 adet cep telefonu ele geçirildi.

Şüpheliler işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin