Yönetici Personel Buluşmaları Devam Ediyor

Nurettin Acar tarafından
02 Kasım, 2022 14:22 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen Yönetici-Personel Buluşmaları kapsamında İl Müdürü  Coşkun Güven, 800 Kız öğrenciyi bünyesinde barındıran Katip Çelebi Öğrenci Yurdu çalışanları ile bir araya gelerek,  birlikte öğle yemeği yedikten sonra sunulan hizmetlerin kalitesinin artırılmasına yönelik alınacak tedbirler konularında değerlendirmelerde bulundu. Gençlerin akademik çalışmaları yanında, yurtlarda sosyal kültürel ve sosyal çalışmalarına tüm çalışanlarla destek olunması  gerektiğinin altını çizen İl Müdürü Güven, tüm çalışanlara  gayretli ve özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Toplantıda çalışanların da görüş ve önerileri alınarak ekip ruhu ile çalışmaların devam edeceği hususu önemle dile getirildi. Katip Çelebi Yurdunda düzenlenen toplantıya Gençlik ve Spor İl Müdürü  Coşkun Güven'in yanı sıra, Yurt Hizmetleri Müdürü Mehmet Özkeskin, Özel Barınma Hizmetleri Müdürü Serdar Ali Osman Sevim, Yurt Müdürü Figen Cenan, Yurt Yönetim Memurları ve personeller katıldı. (Nurettin Acar)  

Bizi sosyal medyadan takip edin

Bolu’ya sayısız hayır yapan İzzet Baysal Vakfı’ndan bir eser daha

blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
12 Mayıs, 2025 20:15 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Bolu’nun "manevi babası" olarak anılan merhum hayırsever İzzet Baysal’ın kurduğu İzzet Baysal Vakfı tarafından yaptırılan kente kazandırılan Esin Baysal Aile Sıhhati Merkezi düzenlenen merasimle hizmete açıldı.
1907 yılında Bolu’da doğan İzzet Baysal, 1986 yılında İzzet Baysal Vakfı’nı kurarak tüm mal varlığını eğitime ve sıhhate adadı. Bolu’ya eğitim ve sıhhat alanında eserler kazandıran iş adamı merhum İzzet Baysal’ın kurmuş olduğu İzzet Baysal Vakfı yeni yapıtı olan Esin Baysal Aile Sıhhati Merkezi hizmete açıldı. İzzet Baysal Vakfı’nca Sıhhat Mahallesi’ne yapılan sıhhat merkezinin açılışına, vilayet protokolü ve vakıf üyeleri katıldı. 750 metrekare alan üzerine kurulu 3 katlı sıhhat merkezinde 10 poliklinikle hizmet verecek. İzzet Baysal Vakfı’nın Bolu’da kazandırdığı Esin Baysal Aile Sıhhati Merkezi, bu mirasın 148’inci halkası olarak kayıtlara geçti.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.