Bartın’da yolunu şaşıran tilki, tavuk kümesi yerine bir evin çatısına çıktı. Cep telefonu ile görüntülenen tilkinin çatıdaki anları sosyal medyada ilgi gördü.
Bartın’ın Arıt Köyü’nde yolunu şaşıran tilki, kanatlı hayvan kümesi yerine bir evin çatısına çıktı. Çatıdan iniş yolunu bulamayınca bir süre gezinen tilkinin o anları, cep telefonu kamerası ile görüntülendi. Sosyal medyada ilgi gören tilkinin bir süre sonra köylünün de yardımıyla çatıdan indirilerek, geldiği ormanlık alana doğru gittiği öğrenildi.
Tilkinin evin yakınlarındaki ormanlık alandan yiyecek bulma amacıyla yerleşim yerine geldiği tahmin ediliyor.


58
Yolunu şaşıran tilki çatıya çıktı
170
Kumluca’da yangın paniği
Bartın’ın Ulus ilçesine bağlı Kumluca beldesinde otluk alanda çıkan yangın paniğe neden oldu.
Kumluca beldesinde Çay Kenarı mevkiinde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Saat 21.00 sıralarında çıkan yangını fark eden çevredeki vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye itfaiye ekipleri sevk edildi. Paniğe neden olan yangına müdahale eden ekipler, kısa sürede alevleri kontrol altına aldı. Yangında herhangi bir can kaybı ya da yaralanma yaşanmadığı öğrenilirken, yaşanan olayla ilgili inceleme başlatıldı.
Yangının çıkış nedeni ise yapılacak araştırmanın ardından netlik kazanacağı öğrenildi.

