BARTIN ‘ın Terkehaliller köyünde yoldan çıkan otomobilin takla atması sonucu 2 kişi yaralandı. Edinilen bilgilere göre kaza, Bartın merkeze bağlı Terkehaliller köyünde saat 21.00 sıralarında meydana geldi. Karabük’ten Bartın istikametine gelen Güray Karaca (20) idaresindeki 74 BY 882 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıktı. Yoldan çıkarak takla atan otomobil ters döndü. Kazayı görenlerin haber vermesi üzerine olay yerine 112 acil sağlık ve trafik ekipleri sevk edildi. Sürücünün yaralanmadığı kazada otomobilde bulunan Deniz Hazal (20) ile Esra Topal (19) yaralandı. Otomobilden kendi imkanlarıyla çıkan yaralılar ambulansla Bartın Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, kaza yapan otomobil çekici yardımıyla yoldan kaldırıldı. Trafik ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.


Yoldan Çıkan Otomobil Takla Attı: 2 Yaralı
Parti binasından Kılıçdaroğlu’nun fotoğrafı kaldırıldı
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akçakoca İlçe Başkanı Tuğrul Abanoz, Kemal Kılıçdaroğlu’nun parti binasında bulunan fotoğrafını kaldırarak, “Bu resmi biz indiriyoruz. Oldu da mutlak butlan gelirse, sizin resminizi geri asacak yeni yönetimi ve başkanı da bulursunuz” dedi.
CHP Akçakoca parti binasında bir grup partili tarafından Kemal Kılıçdaroğlu’nun fotoğrafı duvardan kaldırıldı. İlçe Başkanı Tuğrul Abanoz yaptığı açıklamada, “Cumhuriyet Halk Partisi Akçakoca İlçe Teşkilatı olarak sadece Akçakoca’da değil Türkiye’nin dört bir yanında halkımız adına Kemal Kılıçdaroğlu’nun partimizi ideolojik ve stratejik olarak yanlış bir yola sürüklediğini kabul ediyor ve onun simgesini duvarlarımızdan indiriyoruz. Bu karar; halkın hakikat arayışını siyasette namuslu ve doğru bir duruşun talibidir. Kemal Kılıçdaroğlu’nun bu tavırları açıkça AK Parti’nin değirmenine su taşımaktan başka bir anlama gelmiyor. Bu söylem ve politikalar, ülkenin demokratik geleceğine zarar veriyor. Bizler AK Parti’nin çıkarları için değil halkın iradesi ve milletin menfaati için duruyoruz. Bu resmi biz indiriyoruz. Oldu da mutlak butlan gelirse, sizin resminizi geri asacak yeni yönetimi ve başkanı da bulursunuz” diyerek Kılıçdaroğu’nun fotoğrafını duvardan indirdi.


