Zonguldak’ın Çatalağzı beldesinde yolcu trenin çarptığı A.T. isimli genç ayağından yaralandı.
Edinilen bilgiye nazaran kaza, sabah saatlerinde Çatalağzı beldesine bağlı Kazköy mevkiinde meydana geldi. Teze nazaran; Zonguldak’tan Karabük’e yolcu taşıyan tren Kazköy durağında A.T. isimli gence çarptı. Çarpmanın tesiriyle ayağından yaralanan A.T. isimli genç için sıhhat takımları çağrıldı. Olay yerine gelen sıhhat grupları A.T. isimli gence birinci müdahaleyi yaparak Atatürk Devlet Hastanesine götürdü. Hastanede tedavi altına alınan A.T. isimli gencin durumunun yeterli olduğu öğrenildi.


Yolcu treni gence çarptı
Kozlu’da şehit babaları unutulmadı
Zonguldak Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne bağlı Kozlu Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü, Babalar Günü kapsamında anlamlı bir etkinliğe imza attı.
Kozlu Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Sacide Kilci ve kurum personelleri, ilçede ikamet eden şehit babalarını evlerinde ziyaret ederek Babalar Günü’nü kutladı. Gerçekleştirilen ziyaretlerde şehit aileleriyle yakından ilgilenen ekipler, devletin her zaman yanlarında olduğunu bir kez daha vurguladı.
Duygusal anların yaşandığı ziyaretlerde, şehit babalarına çeşitli hediyeler takdim edilirken, ailelerin talep ve görüşleri de dinlendi.
Kozlu Sosyal Hizmet Merkezi yetkilileri, şehit ailelerinin ve gazilerin her zaman öncelikleri arasında yer aldığını belirterek, bu tür ziyaretlerin devam edeceğini ifade etti.

