Reklam
Reklam
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
23 Eylül, 2024 04:22 tarihinde yayınlandı
0

Yolcu otobüsüne çarpan otomobil takla attı: 7 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti

Zonguldak’ta kontrolden çıkarak karşı şeride geçen otomobil, Efe Tur’a ait şehirlerarası yolcu otobüsüne çarparak takla attı. Kazada otomobilde bulunan 7 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti.

Kaza, Zonguldak-Bartın karayolu Akyamaç köyü mevkisinde yaşandı. Ramazan Toprak idaresindeki 67 ZF 499 plakalı otomobil, sürücünün yağış nedeniyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu karşı şeride geçti. Bu sırada Bartın’a seyir halinde olan Efe Tur firmasına ait şehirlerarası yolcu otobüsüne çarpan otomobil, takla atarak ters döndü. İhbar üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekiplerin müdahalesiyle araçta bulunan anne Melek Toprak, eşi Ramazan Toprak ve çocukları Enes Toprak yaralı olarak kurtarılırken, çiftin 7 yaşındaki oğulları Emir Toprak ise kaza yerinde hayatını kaybetti. Yaralılar Çaycuma Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken, küçük çocuğun cansız bedeni de hastanenin morguna kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
boluda dereler tasti tarim arazileri sular altinda kaldi TIAz2hDF
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
11 Haziran, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Bolu’da dereler taştı, tarım arazileri sular altında kaldı

Bolu’nun Mudurnu ilçesinde etkili olan şiddetli sağanak yağış sonrası derelerin taşması sonucu bazı tarım arazileri ve yollar sular altında kaldı.

Mudurnu ilçesinde dün öğleden sonra başlayan ve şiddetini artıran yağışlar bölgede taşkınlara neden oldu. İlçeye bağlı Tımaraktaş köyü sınırları içerisinde etkili olan şiddetli yağışın ardından derelerde su seviyesi aniden yükseldi. Ormanlık alanın içerisinden geçerek taşan sular, çevredeki tarım arazilerini sular altında bıraktı. Taşkın suları nedeniyle ekili araziler zarar görürken, dere kenarlarında bulunan yollar da sulara gömüldü. Bölgede suların çekilmesiyle birlikte tarım arazilerindeki hasarın boyutunun ortaya çıkması bekleniyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin