Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
25 Temmuz, 2023 09:56 tarihinde yayınlandı
0

Yolcu otobüsü yoldan çıktı: 2’si ağır 14 yaralı

Bolu’da 25 kişinin bulunduğu yolcu otobüsü, Gerede-Karabük yolunda yoldan çıktı. Yoldan çıkarak yeşillik ve engebeli alana giren yolcu otobüsünde 2’si ağır 14 kişi yaralandı.
Kaza, sabah saatlerinde Gerede-Karabük yolunda Yunuslar mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Karabük istikametinde seyreden Özgür S. yönetimindeki 34 VT 053 plakalı yolcu otobüsü, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle yoldan çıktı. Yoldan çıkan yolcu otobüsü, yeşillik ve engebeli alana girdi. Engebeli arazide bir müddet ilerleyen otobüs, tali yola çarparak durabildi. Devrilmeden duran otobüs içerisinde bulunan 25 kişiden 2’si ağır 14 kişi yaralandı.
Durum 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirildi. Olay yerine çok sayıda sağlık, polis, jandarma ve itfaiye ekibi sevk edildi. Kazada yaralanan yolcular, ambulanslara bindirilerek şehirdeki hastanelere sevk edildi.
Olayla ilgili inceleme başlatıldı. (İHA)

Bizi sosyal medyadan takip edin
devrekte genclik haftasi cesitli etkinliklerle kutlandi QvEtuRfD
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
15 Mayıs, 2026 20:22 tarihinde yayınlandı
0
0

Devrek’te Gençlik Haftası çeşitli etkinliklerle kutlandı

Devrek’te düzenlenen Gençlik Haftası çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Zonguldak’ın Devrek İlçesinde 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında düzenlenen etkinlikler davetliler tarafından beğeni ile izlendi.

Cumhuriyet Alanında gerçekleştirilen programa İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Akif Başdağ tarafından anıta çelen sunumu ile başlandı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından günün anlam ve önemini belirten konuşmalar gerçekleştirildi.

Öğrenciler tarafından sergilenen folklor gösterilerinin ardından yine öğrenciler tarafından gerçekleştirilen spor gösterilerinden sonra program sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin