Bolu’da D-100 Karayolu’nda minibüs ile kamyonun arasından geçmek isteyen motosiklet, minibüse çarptı. Meydana gelen kazada motosiklet sürücüsü yaralandı.
Kaza, D-100 Karayolu’nun Ankara istikametinde Kartalkaya Kavşağı’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Yeniçağa-Bolu arasında yolcu taşıyan sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 14 ABK 471 plakalı yolcu minibüsü, önündeki kamyonu geçmek için sol şeride çıktı. Minibüsün sol şeride çıkmasıyla birlikte, aynı istikamette seyreden Hakan A. idaresindeki 06 CZU 937 plakalı motosiklet, minibüs ile kamyonun arasından geçmek istedi. Kontrolü kaybeden motosiklet sürücüsü yolcu minibüsünün arkasından çarptı. Meydana gelen kazada motosiklet sürücüsü yaralandı. İhbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kazada yaralanan motosiklet sürücüsü Hakan A. ambulansta yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. Kaza nedeniyle motosiklet ve yolcu minibüsünde maddi hasar meydana geldi.


Yolcu minibüsüne motosiklet çarptı: 1 yaralı
Trabzonspor’da yeni sezon zirvesi
Trabzonspor’da yeni sezon öncesi planlama çalışmaları kapsamında değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi. Bordo-mavili kulübün yöneticileri ile teknik heyeti, İstanbul’da bir araya gelerek geride kalan sezonu ve yeni döneme ilişkin yol haritasını masaya yatırdı.
Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan, Asbaşkan Zeyyat Kafkas, Başkan Yardımcısı İbrahim Şahinkaya, Takım Menajeri Emrah Tok ve Teknik Direktör Fatih Tekke’nin katılımıyla İstanbul’da düzenlenen değerlendirme toplantısında, kulübün sportif ve mali gündemine ilişkin önemli konular görüşüldü.
Geçen sezon ve transfer çalışmaları değerlendirildi
Toplantıda, geride kalan sezonun genel değerlendirmesi yapılırken, devam eden transfer çalışmaları ve mevcut kadro planlaması da ele alındı. Yönetim ve teknik heyet, yeni sezon öncesinde takımın ihtiyaçları doğrultusunda yürütülen çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulundu.
Bütçe, mali yapı ve akademi gündemdeydi
Görüşmede kulübün bütçe planlaması ve mali konuların yanı sıra akademi yapılanmasına ilişkin başlıklar da değerlendirildi. Trabzonspor’un sürdürülebilir başarı hedefi doğrultusunda altyapı organizasyonunun geliştirilmesine yönelik çalışmalar masaya yatırıldı.
Avrupa hedefleri konuşuldu
Toplantıda ayrıca yeni sezon hedefleri ile bordo-mavili ekibin Avrupa kupalarında mücadele edeceği süreçte izlenecek yol haritası üzerinde duruldu. Yönetim ve teknik heyetin, takımın sportif başarılarını artırmaya yönelik planlamalar konusunda görüş birliğine vardığı öğrenildi.

