Bolu’da D-100 Karayolu’nda minibüs ile kamyonun arasından geçmek isteyen motosiklet, minibüse çarptı. Meydana gelen kazada motosiklet sürücüsü yaralandı.
Kaza, D-100 Karayolu’nun Ankara istikametinde Kartalkaya Kavşağı’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Yeniçağa-Bolu arasında yolcu taşıyan sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 14 ABK 471 plakalı yolcu minibüsü, önündeki kamyonu geçmek için sol şeride çıktı. Minibüsün sol şeride çıkmasıyla birlikte, aynı istikamette seyreden Hakan A. idaresindeki 06 CZU 937 plakalı motosiklet, minibüs ile kamyonun arasından geçmek istedi. Kontrolü kaybeden motosiklet sürücüsü yolcu minibüsünün arkasından çarptı. Meydana gelen kazada motosiklet sürücüsü yaralandı. İhbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kazada yaralanan motosiklet sürücüsü Hakan A. ambulansta yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. Kaza nedeniyle motosiklet ve yolcu minibüsünde maddi hasar meydana geldi.


Yolcu minibüsüne motosiklet çarptı: 1 yaralı
Refakatçi olarak hastaneye giderken kazada hayatını kaybetti
Samsun’da hastanede yatan eltisine refakatçi olarak giderken içinde bulunduğu otomobilin aydınlatma direğine çarpması sonucu ağır yaralanan kadın olay yerinde hayatını kaybetti, hastanın eşi olan araç sürücüsü ise ağır yaralandı.
Kaza, 19 Mayıs ilçesi Sinop yolu Erenköy mevkisinde saat 05.15 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Vezirköprü ilçesinde ikamet eden Mehmet Özmen (35), Bafra ilçesinde özel bir hastanede tedavi altında bulunan eşinin yanında refakatçi olarak kalması için yengesi Zeliha Özmen’i (33) hastaneye götürmek için yola çıktı. Mehmet Özmen idaresindeki 46 AGC 201 plakalı otomobil, Samsun istikametinden 19 Mayıs ilçesi yönüne seyir halindeyken sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu orta refüjde bulunan aydınlatma direğine çarptı. Çarpmanın etkisiyle otomobil alev alarak yanmaya başladı. Yanan araç itfaiye tarafından söndürülürken, ağır yaralanan sürücü Mehmet Özmen, olay yerine sevk edilen sağlık ekiplerince Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Araçta yolcu olarak bulunan Zeliha Özmen ise olay yerinde hayatını kaybetti.
Hayatını kaybeden kadının cenazesi, 19 Mayıs Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

