Nurettin Acar tarafından
17 Haziran, 2020 09:58 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Yolbulan: “Genel Müdürümüz Soykan İzine çıkarılmıştır”

KARDEMİR A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yolbulan, KARDEMİR Genel Müdürü Dr. Hüseyin Soykan’ın izne çıkmasına ve yerine vekâlet görevi ile Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Reyhan Özkara’nın tayin edilmesine yönetim kurulunun uzlaşı ile karar verdiğini söyledi. Genel Müdür Mustafa Yolbulan konuya dair yaptığı değerlendirmede şunları söyledi: "Bildiğiniz gibi, küresel çapta yaşadığımız salgın sebebi ile bir süredir yönetim kurulu toplantılarımızı uzaktan gerçekleştirmekteydik. Normalleşme süreci kapsamında, 15/06/2020 tarihinde yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte şirketimizde bir araya gelme fırsatı bulduk. Uzun bir sürenin ardından bir araya geldiğimiz yönetim kurulu toplantımızda, öncelikli olarak şirketimizin gelecek planlarının ele alındığını ve önümüzdeki dönemlerde çelik sektörünü nelerin beklediğini görüştüğümüzü belirtmek isterim. Ek olarak, şirketimizin kurumsal yapısına uygun olarak ve yönetim kurulumuzun görevlendirmeleriyle yapılmakta olan bir iç denetim sürecinin içindeyiz. Bu sürecin daha şeffaf ve daha bağımsız olması gayesi ile Genel Müdürümüz Dr. Hüseyin Soykan’ın izne çıkmasına ve yerine vekâlet görevi ile Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcımız Reyhan Özkara’nın tayin edilmesine yönetim kurulumuz uzlaşı ile karar vermiştir. Yönetim kurulumuzda yer alan bağımsız üyelerimiz ile birlikte KARDEMİR A.Ş.’nin ve dolaylı olarak Karabük’ün geleceği için uyum içinde çalışmaktayız. SPK tarafından şirketimizin daha şeffaf ve daha kurumsal olması açısından görevlendirilen bağımsız üyelerimize seçildikleri günden itibaren şirketimizin menfaatine dayalı çalışmalarından ötürü teşekkür ediyorum. Şirketimiz; yönetim kurulu üyeleri, üst yönetimi, şirket yöneticileri, müdür kadroları ve tüm çalışanları ile birlikte görevinin başındadır. KARDEMİR A.Ş. sadece Karabük için değil tüm Türkiye için önemli bir şirkettir. Biz tüm sorumluluklarımızın bilincinde olarak hedeflerimiz doğrultusunda; üretmeye, istihdam sağlamaya ve bu ülkeye katma değer yaratmaya devam edeceğiz.” “Kardemir bir ailedir.”

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Aralık, 2025 04:00 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Şarampole devrilen otomobilden sızan yakıt paniğe neden oldu

Bartın’da yoldan çıkan bir araç şarampole devrildi. Sürücü yaralanırken aracın deposundan sızan yakıt ise paniğe neden oldu.
Edinilen bilgiye göre, Bartın’ın Ulus ilçesine bağlı Buğurlar Köyü Kuzören Mahallesi’nde seyir eden S.A. idaresindeki 06 AU 604 plakalı araç, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak şarampole devrildi. Kazada yaralanan sürücüye olay yerinde ilk müdahalesi yapılırken, sürücü tedaviyi reddetti. Kazanın ardından aracın yakıt deposundan sızan yakıt ise panik yaşattı. Olay yerinde LPG ve benzin kokusu üzerine jandarma ekipleri, kaza yerinde geniş güvenlik tedbirleri alındı. Yol bir süreliğine trafiğe kapanırken, aracın yanına kimse yaklaştırılmadı. Olay yerine çağrılan itfaiye ekiplerinin müdahalesinin ardından araç şarampolden kurtarılarak, olay yerinden çekildi.
Aracın kaldırılmasının ardından yol yeniden ulaşıma açıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin