Çorum’un Alaca ilçesinde yol verme tartışması neticesinde çıkan kavgada 3 kişi yaralandı, 6 kişi gözaltına alındı.
Olay, Zile Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, iki sürücü arasında yol verme meselesi sebebiyle tartışma çıktı. Tartışmanın büyüyüp kavgaya dönüşmesi üzerine sürücülerin arkadaşları da kavgaya dahil oldu. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi.
Kavgada yaralanan İ.Y.Ş. (18), M.P. (22) ve İ.B. (23), Alaca Devlet Hastanesi’ne götürülerek tedavi altına alındı.
Hastaneye götürülen ve kavgaya karışan 6 kişi polis ekiplerince gözaltına alındı.


Yol verme kavgasında ortalık savaş alanına döndü: 3 yaralı
Bolu’da emniyet şeridinde otomobilin çarptığı adam hayatını kaybetti
Bolu’da arızalanan ATV’yi emniyet şeridinde tamir etmeye çalışırken bir otomobilin çarpması sonucu ağır yaralanan Feyzullah Özçelik (46), tedavi gördüğü hastanede verdiği yaşam mücadelesini kaybetti.
Kaza, Bolu-Mudurnu kara yolu Yıldırım Beyazıt Mahallesi mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yolda arızalanan bir ATV’ye yardım etmek isteyen Feyzullah Özçelik, aracı emniyet şeridine çekerek tamir etmeye başladı. Bu esnada seyir halinde olan M.B. (73) idaresindeki otomobil, emniyet şeridindeki Özçelik’e hızla çarptı. Çarpmanın şiddetiyle metrelerce savrulan Özçelik ağır yaralanırken, sürücü aracıyla olay yerinden kaçtı.
Tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı
Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Feyzullah Özçelik, yoğun bakımda tedavi altına alındı. Ağır yaralı olarak hastaneye getirilen Özçelik, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.
Kaçan sürücüyü araç parçaları ve kameralar ele verdi
Kazanın ardından kayıplara karışan sürücüyü yakalamak için Mudurnu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri geniş çaplı inceleme başlatmıştı. Bölgedeki güvenlik kameralarını saniye saniye izleyen ve olay yerinde kalan araç parçalarından yola çıkan polis ekipleri, kazaya karışan aracın plakasını ve sürücüsünün M.B. olduğunu tespit etti. Şüpheli sürücü, düzenlenen operasyonla yakalanarak gözaltına alındı. Emniyete götürülen M.B.’nin ehliyetine 2 yıl süreyle el konulduğu bildirildi.

